Nemecké médiá prinášajú zaujímavú správu. A pomerne prekvapivú. Katalánci údaje prejavili záujem o záložníka Eintrachtu Frankfurt.  

Nemecké médiá informujú, že Barcelona má záujem o Daichiho Kamadu, japonského záložníka Eintrachtu Frankfurt. Tvrdia, že by nebolo prekvapením, ak by Kamada prestúpil do metropoly Katalánska už v priebehu januára.

Japonský tvorca hry má zmluvu s nemeckým celkom platnú do konca tejto sezóny a záujem o jeho služby prejavil rad kvalitných klubov vrátane Borussie Dortmund či práve katalánskej Barcelony. Médiá v Taliansku zas tvrdia, že Kamadu chcú získať aj kluby zo Serie A.

Eintracht pritom záložníkovi ponúkol veľmi lukratívnu ponuku na predĺženie zmluvy, no zdá sa, že Kamada chce urobiť krok vpred vo svojej kariére. V súčasnosti má 26 rokov, je v ideálnom veku a jeho trhová hodnota sa pohybuje na úrovni 30 miliónov eur. V uplynulej sezóne zažiaril aj v dvojzápase proti Barcelone v Európskej lige. Frankfurt medzičasom hľadá náhradu za Kamadu a v tejto súvislosti sa nahlas hovorí o Julianovi Brandtovi.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2022-12-18 10:22:49
už len Kamada nám chýba :D
jirkam Premium
2022-12-18 12:29:54
Chybi naň koncepce,výhled,cíl,to co se prezentuje jsou jen kecy