Tréner Argentíny Lionel Scaloni priznal, že s Leom Messim hovoril po tom, čo si Albicelestes zabezpečili miestenku na turnaj v Katare.

Lionel Scaloni sa včerajšej tlačovky po triumfe na Majstrovstvách sveta v Katare zúčastnil oblečený v drese Argentíny. Na tlačovej konferencii priblížil príbeh, ktorý bol kľúčový k víťazstvu na šampionáte. Ide o rozhovor s Leom Messim, ktorý všetko zmenil.

Scaloni vysvetlil, že "s Messim mám veľmi dobrú anekdotu, po Brazílii, v San Juane, keď sme sa kvalifikovali na majstrovstvá sveta, hovoril som s ním predtým, ako odišiel do Paríža. Vyžarovalo z nás niečo veľmi silné a (uvedomujeme si), že sklamanie by mohlo byť taktiež veľmi silné. Povedal mi: 'Nezáleží na tom, pokračujeme. Určite to dopadne dobre, ak nie, je v poriadku to vyskúšať.'"


Leo Messi je majster sveta! Vyber si svoje spomienkové tričko!


Tréner Albicelestes dodal, že tento rozhovor "ma nesmierne povzbudil. Cítil som úzkosť a počas tohto rozhovoru sa mi uľavilo. Povedal som mu, ako sa cítim. Pri jeho odpovedi som videl, že sa niečo robí dobre. Je to príbeh, ktorý chcem, aby poznal každý, pretože je skvelý."

Scaloni bol viditeľne dojatý a svoj príhovor ukončil tým, že titul venoval rodičom a dúfa, že "sú hrdí na syna, ktorého majú." Taktiež sa vyjadril k ostatným členom rodiny: "Trpeli veľa a ja som veľmi vďačný."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

3 komentáre
2022-12-19 09:43:16
???
2022-12-19 12:36:19
Messi teraz bude na ihrisku lietat. uz ziadny tlak. vyhral vsetko. teraz si moze uzivat futbal