Kapitán Argentíny zverejnil na Instagrame otvorený list všetkým fanúšikom. Leo Messi viedol, že tieto Majstrovstvá sveta patria aj Diegovi, ktorý podporoval mužstvo z neba.

"Od Grandoliho po Majstrovstvá sveta v Katare prešlo takmer 30 rokov. Boli to takmer tri desaťročia, počas ktorých mi futbal priniesol veľa radosti, ale aj smútku. Vždy som mal sen stať sa majstrom sveta, a nechcel som prestať to skúšať, aj keď som vedel, že sa to nemusí nikdy splniť," napísal Messi v liste, ktorý zverejnil na Instagrame.

Útočník zverejnil tento list pred odchodom so svojimi spoluhráčmi na turné po Buenos Aires. Samozrejme na autobuse s otvorenou strechou spolu s trofejou z Majstrovstiev sveta. Messi v liste píše: "Tento pohár, ktorý sme vyhrali, je aj pre všetkých tých, ktorým sa to nepodarilo dosiahnuť na predchádzajúcich šampionátoch, ako napríklad v roku 2014 v Brazílii, kde si to zaslúžili všetci, pretože vo finále bojovali až do konca, tvrdo pracovali a chceli to tak veľmi, rovnako ako ja... A zaslúžili sme si to aj v tom prekliatom finále."

"Je to aj od Diega, ktorý nás povzbudzoval z neba. A od všetkých, ktorí vždy podporovali reprezentáciu bez toho, aby priveľmi prihliadali na výsledok, no skôr na túžbu, ktorú sme do toho vždy vkladali, aj keď veci nevychádzali tak, ako sme chceli."

Messi poznamenal, že titul samozrejme patrí celému fantastického tímu, trénerskému štábu a všetkým ľuďom v tíme, ktorí pracujú anonymne počas dní a nocí, aby pomohli. "Neúspech je neraz súčasťou cesty a učenia, a bez sklamania je nemožné, aby sa dostavil úspech. Zo srdca vám veľmi pekne ďakujem! Poďme Argentína!!!"

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.