Xavi Hernández počas tlačovej konferencie po zápase proti Intercity priznal, že bol spokojný s výkonom tímu, nie však s tým, ako sa jeho zverenci prezentovali v oboch šestnástkach. Tréner upozornil na to, že mužstvo nedokázalo rozhodnúť zápas aj napriek množstvu šancí.

"Inkasovali sme priveľa gólov, hoci sa zdalo, že kontrolujeme zápas. Bolo to rovnaké ako proti Espanyolu. Ujali sme sa vedenia, ale inkasovali sme gól. Boli sme dobrí v hre, ale sklamali sme v oboch pokutových územiach. Nepremenili sme množstvo šancí a vo vlastnej šestnástke sme neblokovali centre, zle sme pokrývali hráčov. Nemôžeme byť spokojní. Sme spokojní s výsledkom, pretože sme postúpili, ale chýba nám rozhodnosť."

"Hráči ma nesklamali. Nie som rozčarovaný, ale ten nedostatok rozhodnosti v pokutovom území mi nedodáva pokoj. Podobne ako proti Espanyolu, ak by sme strelili gól na 2:0, zápas by bol rozhodnutý. S hrou som spokojný. Súper bol z nižšej ligy a my sme museli dominovať. Skomplikovali sme si život."

"Hra ma neznepokojuje. Proti Espanyolu sme mali skvelých 30-35 minút. Dnes sme hrali dobre. S hrou som spokojný, ale nie s nedostatkom rozhodnosti v oboch šestnástkach. Chýbalo nám to v zápase proti Espanyolu, ako aj dnes. Musíme sa zlepšiť v mnohých aspektoch, ale celkovo si myslím, že hra vyzerala dobre."

"Ešte nemyslím na Atlético. Myslím na to, čo sa stalo dnes a čo môžeme zlepšiť. Teraz sa musíme pripraviť na nedeľný zápas. Máme čas. Lewandowski? Suspendácia bola potvrdená, teraz nemôže hrať a bodka."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

17 komentáre
2023-01-05 06:36:33
Spokojnejšieho trénera som hádam ešte nevidel...
2023-01-05 06:43:53
Akoooo...stále som ho podporoval a aj budem ale jeho vyjadrenia sú už asi druhý mesiac mimo ? hráči nesklamali? Jedine ak tým myslí, že taký ferran klasicky nezahral nič... Spokojný s hrou? Že stále ťukame a ťukame, pričom kopime chyby a dostávame trápne góly? Xavi ?