Barcelona včerajší zápas 1/16finále Copa del Rey zvládla, keď porazila Intercity a postúpila do ďalšieho kola. No treťoligista narobil Kataláncom toľko problémov...

Najlepšie: Postup, ktorý zabránil totálnemu fiasku

Po takomto zápase sa ťažko hľadajú nejaké pozitíva. Barcelona sa na ihrisku súpera z tretej španielskej ligy prezentovala jednoducho zle. Nakoniec sa jej po predĺžení podarilo zvíťaziť a postúpiť. Najväčšiu zásluhu na tom má Raphinha, ktorý hnal ofenzívu Blaugranas. Ak by Barcelona vypadla už v tomto kole Kráľovského pohára, bola by to naozajstná hanba.

Najhoršie: Toto nie je Barcelona, ktorú chceme sledovať

Barcelona do zápasu poslal naozaj silnú zostavu. Koundé s Araujom v obrane, Alba na ľavej strane, Dembélé s Ferranom Torresom v útoku. Xavi v tomto stretnutí nechcel naozaj nič podceniť. Aspoň to tak vyzeralo. No výkon hráčov zaostal za očakávaniami. Barcelona sa dopustila množstva chýb ako v obrane, tak aj v útoku. Memphis ukázal otrasnú formu a môžeme povedať, že je jednou nohou z Camp Nou. Menšie či väčšie výhrady však môžeme mať voči každému hráčovi, ktorý sa dnes objavil na ihrisku. Dembélé bol neefektívny, Kessíe a Sergio mali problém udržať rytmus, Ferran sa častokrát vytratil zo zápasu a ani obrancovia sa nevyhli chybám. Dokonca aj Pablo Torre hral miestami výborne a miestami vyrobil školácku chybu. Hra tejto Barcelony sa sleduje ťažko a Xaviho výraz tváre po zápase hovoril za všetko.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-01-05 08:20:45
Nebuďte smiešny veď Xavi je spokojný
2023-01-05 08:27:52
Myslim, ze s tymto sa da len suhlasit. ?