Real Betis sa lúči so Španielskym superpohárom už po semifinále, keď nestačil na Barcelonu. V zápase však podal výborný výkon a vypadol až po penaltovom rozstrele. Tréner Betisu Manuel Pellegrini na tlačovej konferencii vyzdvihol výkon svojich zverencov.

Priebeh stretnutia

"S výkonom tímu som veľmi spokojný. Odohrali sme veľmi kompletný zápas s výnimkou 25 minút na začiatku, kedy Barcelona kontrolovala loptu, hoci si nevytvorila čisté šance. Hrali sme dobre a v druhom polčase sme boli lepší. Dokázali sme sa vrátiť do zápasu."

Lepší Betis

"Stretli sa dva tímy, ktoré hrali veľmi dobrý futbal. Ansu strelil krásny gól. Myslím, že ich brankár predviedol dva výborné zákroky. Myslím si, že sme to mohli vyhrať za 120 minút. Skončilo sa to nakoniec remízou a bolo to spravodlivé."

Koncovka predĺženia

"Pri vysokom tempe, v akom sa teraz hrá, by sa predĺženia nemali hrať. Vzhľadom na tempo, akým sa dnes hrá, je to príliš náročné. Skončilo sa to tak, že 5-6 hráčov malo kŕče. Počas penaltového rozstrelu nám chýbala istota. Pri pohľade do budúcnosti by sa hráči mohli zotaviť do stredy."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2023-01-13 08:23:02
Je to zvlastny pocit, ked suhlasim s trenerom Betisu viac nez s nasim....
2023-01-13 08:38:26
Ich vyrovnavajuci gol prisiel po faule na Gaviho a druhy bol s velkym stastim, celkovo vela toho nepredviedli... Naopak, keby Raphinha prihral skor do vylozenej sance, mohlo byt 2:0... Inak nepochopitelne striedanie Torresa.... A Dembele prekvapil, robil rozdiel...