Ronald Araujo poskytol po zápase s Realom Madrid rozhovor, v ktorom neskrýval radosť zo zisku španielskeho Superpohára. Uruguajčan verí, že toto je začiatok novej éry v Barcelone

"V prvom rade mám z tejto trofeje veľkú radosť. Zaslúžili sme si to. Posledný rok bol veľmi ťažký. Myslím, že nastal čas buchnúť päsťou po stole. Pracovali sme veľmi tvrdo, tím podal dobrý výkon. Táto trofej je veľmi dôležitá."

A navyše po výhre nad Realom Madrid...

"Bol to skvelý zápas, pracovali sme veľmi tvrdo. Veľmi dobre sme vedeli, čo musíme robiť, držať sa pri lopte a dávať si pozor na protiútoky. Odohrali sme taký zápas, aký tréner chcel."

Je to začiatok novej éry?

"Áno, samozrejme, myslím si, že je to začiatok novej éry. Čaká nás toho ešte veľa, sme jedna rodina, musíme tvrdo pracovať a pokračovať na tejto ceste."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Na koho by si si chcel spomenúť v deň, keď si po ťažkom období kvôli zraneniu získal s Barcelonou trofej?

"Na Boha, bolo ťažké obdobie, potom na moju rodinu, všetkých lekárov a fyzioterapeutov v Barcelone a národnom tíme. Zaslúžili si to."

Čo vám povedal Xavi?

"Po zápase? Ešte sme sa nerozprávali, oslavujeme. Uvidíme, čo povie, teraz oslavujeme."

A čo povedali spoluhráči?

"Všetci sú veľmi šťastní. Prešli sme si veľmi ťažkými chvíľami, boli to ťažké roky, nevyhrali sme trofeje a vypadli sme z dôležitých súťaží. Naši fanúšikovia si túto trofej zaslúžili a my sme veľmi šťastní."

zdroj: TV3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-01-15 23:52:37
Ach tieto výroky :D
2023-01-15 23:57:03
Araújo - v preklade"stena".