Tréner Realu Madrid na pozápasovej tlačovej konferencii hovoril o prehre s FC Barcelona, chybách, ktorých sa dopustili hráči Los Blancos a o nálade po prehre.

Zlepšenie hry

"Musíme sa to naučiť, je to ťažký moment a hotovo. Nemusíme robiť veľa vecí, pred zápasom sme vedeli, že tento tím nie je v najlepšej forme. Musíme sa pozbierať a pripraviť sa na ďalší zápas. Toto stretnutie nám ukázalo niektoré nedostatky."

Priebeh zápasu

"Zápas sme odovzdali. Začalo to vyrovnane, bez väčšieho rytmu, ale keď dali gól, boli sebavedomejší. Musíme zlepšiť našu fyzickú kondíciu a hrať ako tím. Chyby boli rozhodujúce. Nebol to dobrý zápas. Ale hovoriť o športovom ponížení mi pripadá neúctivé. V športe niekedy vyhráte a niekedy vás porazia. Boli lepší a to je všetko."

Chyby

"Nie je to kritický moment, je to ťažký a komplikovaný moment. Dá sa to napraviť s rovnakým nasadením a prístupom ako vždy. Hráči si musia uvedomiť, že týmto chybám sa dá ľahko vyhnúť. Každý tím mal doteraz po jednej šanci. Ak v týchto zápasoch vyhrávate, víťazstvo je blízko. V La Lige bol výsledok iný."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Kľúčové aspekty

"Musíme pracovať a analyzovať chyby, ktoré sme urobili. Proti Valencii sme boli v obrane lepší, ale dnes sme opäť urobili chyby. Musíme to zlepšiť."

Atmosféra v šatni

"Mužstvo to veľmi bolí, pretože finále zvyčajne vyhrávame. Máme všetko na to, aby sme sa vrátili. Real Madrid sa vráti, o tom nepochybujem."

Slabý prvý polčas

"V prvom polčase sme neboli veľmi dôrazní, hrali sme nepresne, prehrali sme veľa súbojov, v prvom polčase sme stratili 25 lôpt. Z našej strany to nebol kompletný zápas v žiadnom ohľade."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
Marian Premium
2023-01-16 09:28:15
Carlo, súhlas. Športové poníženie zažil Real s Mourinhom pri manite v 2010, ale aj 0:4 doma pred rokom. A ešte mnohokrát pri iných výrazných prehrách s Barçou.
2023-01-16 09:30:10
Na to, že je trénerom rivala, je velmi simpatický trener