Carlo, súhlas. Športové poníženie zažil Real s Mourinhom pri manite v 2010, ale aj 0:4 doma pred rokom. A ešte mnohokrát pri iných výrazných prehrách s Barçou.
@futbal: 2:8 určite, ale ja hodnotím naše súperenie s Realom a tam sme prehrali maximálne o 2 góly za poslednú dekádu, kdeže Real od nás nakúpil o 3, 4 a 5 gólov možno aj 10x. Keď budem mať čas, tak Ti to zrátam ?
zhodnotil to chalpsky a triezvo, ziadne toto bolo dobre a toto zle, uznal, ze boli vcera horsi a prehrali - tak by to malo byt. Real sa urcite esta zdvihne, dufam, ze nas sa uz pady vyhnu a dohrame sezonnu v konzistentnej dobrej forme, tieto posledne tri zapasy nam musia byt vzrpuhou aj po psychickej stranke
Spomenme si na minulú sezónu prehrali EL Clasico, ale vyhrali ligu a LM a my sme vypadli v EL s Frankfurtom, radšej sa sustredme na seba a ze zahráme z 10 zápasov 6 zle, 3 priemerne a 1 vynikajuco
Tchouameni bol zranený, Valverde a Camaviga hrali. Modrić stále patrí medzi TOP5 záložníkov na svete. V obrane chýbal Alaba. Rodrygo ešte nedorástol úplne. Dá sa povedať, že Real je momentálne bez formy, obrana hrá katastrofálne. Na druhú stranu, ani Barcelona zrovna v poslednom čase neexcelovala, vyšiel po dlhom čase 1 zápas a už všetci sa tvária, že Barcelona vyhrala ligu.
Je fajn, že tu kritizujes, ale vyzdvihovat tu súperov a ze vlastne prehrali lebo im chýbali dvaja hráči? Rudiger s Militaom nie sú dorastenci ani Mendy a Tchoumani by hral namiesto Camavingu inak hrali v plnej zostave, hrali slabo v zálohe hlavne a naši ich tam úplne zozrali a Balde s Araujom vymazali Viniciusa s Valverdem a boli vybaveni
jano, maju najlepsie roky za sebou, real je bez formy dlhodobo sa na ich fotbal neda pozerat. uz nevyhraju nic ani s haluzami, ako za posledne obdobie, pokial budu kroos a modric v zaklade.
Tchouameni je DM, Camaviga je skôr box to box. A že menovaný nie sú odchovanci? A čo teraz? To je nejaké mínus? Každý má svoju koncepciu. Nie je to tak dávno, čo sa plakalo, že Barcelona dopadla katastrofálne s Interom kvôli tomu, že jej chýbali 2 hráči základu a u Realu je to zrazu v pohode? Vieš, koľko odchovancov Barcelony nastúpilo v základe? Balde, Busquets a Gavi. Garcia nastúpil 86 minúte, lebo sa zranil Araujo, Fati a Roberto nastúpili na posledných pár minút v 90tej minute.
jano: jasne, casu dost, ale stojim si zatym, co som pisal, este si dovolim predikovat, ze karim ma tiez najlepsie za sebou. my sme presli generacnou obmenou, hrozne vedenie nas priviedlo na okraj bankrotu. kostra realu zostava nemenna dlhe roky a teraz pride tvrdy naraz.
jano, ty si fakt prípad. Celú správu venuješ odchovancom, pritom absolútne NIKTO tu odchovancov nespomína :D a ak porovnávaš to, že nám chýbal Araujo, absolútny pilier našej obrany, so stratou Tchouameniho a Alabu, ktorých fanúšikovia Realu kritizujú, tak akurát dokazuješ svoju futbalovú ignoranciu :)
Z kostry Realu ostal Courtois, Modrić, Kroos, Benzema a Carvajal. Myslím, že Courtois problém nie je. Benzemu teraz trápili zranemia, netreba zabúdať, že je len o rok starší ako Lewa. Modrić má stále vysokú kvalitu. Carvajal už len ako náhradník, Kroos si svoje odohraje. Mendy má 27, teraz sa mu nedarí, ako ostatným v tíme. Alaba (30) ešte pár rokov vydrží, Militao (24), Tchouameni (22), Valverde (24), Camaviga (20), Vinicius (22), Rodrygo (22). Áno, potrebujú 1 stopéra, 2 krajných bekov a nového útočníka. To sú 4 hráči. Určite by boli fajn aj ľavé a pravé krídlo.
Ako je na tom Barcelona? Chýba jej ľavé krídlo, náhradný útočník, pravý bek a podľa všetkého DM. Optimálne by bolo mať 2 hráčov na ľavé krídlo, 2 hráčov na pravé krídlo, prípadne univerzálny hráč schopný zahrať hrot a krídlo. Albovi končí budúci sezónu kontrakt. Balde číslo 1 a 2 bude Alonso? Až tak veľké rozdiely tam nie sú.
Captain, ospravedlňujem sa, zle som prečítal dorastenci, ja som tam videl odchovanci. Tchouameni je jediné DM v Reale, Alaba je číslo 2 stopér. Že sa fanúšikovia sťažujú? Sťažovali sa aj na Casemira, čo je dlhodobo v TOP3 DM v Európe. Celý Real hrá teraz zle. Nie je to len 2 hráčmi. Takže by som to bral s rezervou.
potrebuju hlavne rozohravku, modric odide a je po mozgu. barca ma zalohu v poho a ano, chyba lave kridlo. pravy bek moze byt araujo, alebo kounde, ale radsej by som noveho pravonoheho baldeho:)
Ako je na tom Barcelona? Chýba jej ľavé krídlo, náhradný útočník, pravý bek a podľa všetkého DM. Optimálne by bolo mať 2 hráčov na ľavé krídlo, 2 hráčov na pravé krídlo, prípadne univerzálny hráč schopný zahrať hrot a krídlo. Albovi končí budúci sezónu kontrakt. Balde číslo 1 a 2 bude Alonso? Až tak veľké rozdiely tam nie sú.