Javi Miguel z denníka AS, ktorý je zvyčajne veľmi dobre informovaný, uviedol, že Xavi plánuje v zápase osemfinále Kráľovského pohára proti Ceute urobiť výrazné zmeny. Nevylučuje však, že Robert Lewandowski by mohol hrať od prvej minúty.

Podľa Javiho Miguela by mala základná jedenástka pozostávať z úplne iných hráčov ako vo finále španielskeho Superpohára. Novinár tiež tvrdí, že Pedri a Ronald Araujo by mohli zostať v Barcelone, zatiaľ čo Robert Lewandowski, ktorý má v lige stopku ešte na 2 zápasy, bude tentoraz povolaný, ale nie je jasné, koľko minút nakoniec odohrá.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Podľa Javiho Miguela bude defenzívna línia zostavená z hráčov: Hector Bellerín, Eric García, Marcos Alonso a Jordi Alba. V bránke sa objaví Iñaki Peña. Sergi Roberto si zahrá ako defenzívny záložník a v záložnej formácii bude partnerom Francka Kessieho a Pabla Torreho. V útoku majú isté miesta Raphinha a Ferran Torres. Na druhej strane nie je zrejmé, kto bude hrotovým útočníkom. Pôvodne ním mal byť Ansu Fati, ale skutočnosť, že Robert Lewandowski v najbližšom zápase proti Getafe aj tak nenastúpi a Ansu má veľkú šancu, by mohla znamenať, že proti Ceute si zahrá od prvej minúty práve Poliak.

Očakáva sa, že Memphis Depay zostane na lavičke náhradníkov, kým sa nevyjasní jeho budúcnosť, hoci nie je vylúčené, že Holanďan bude hráčom Atlética Madrid už vo štvrtok. Nevedno ani to, či sa Xavi tentoraz rozhodne povolať niektorých hráčov z rezervy alebo juvenilu.

Javi Miguel a jeho zostava Barcelony na zápas proti Ceute

Iñaki Peña – Bellerín, Eric García, Marcos Alonso, Alba – Kessie, Roberto, Torre – Raphinha, Lewandowski/Ansu Fati, Ferran Torres.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-01-17 12:04:20
No očakávaný ťah pri takomto súperovi
2023-01-17 12:14:52
Depay hraval u nas dobre a daval goly.
Skoda ze uz je odstaveny.
Ma kvalitu aj cisla..