Katalánci dnes dokázali bez väčších problémov zdolať Ceutu na jej ihrisku a zaslúžene postúpiť do ďalšieho kola Copa del Rey. Čo nám stretnutie proti Ceute prinieslo?

Najlepšie: Postup bez zbytočných nervov

Nikto z nás nechcel, aby sa dnes zopakoval zápas proti Intercity. Cieľom bolo čo najľahšie postúpiť do štvrťfinále, čo sa aj podarilo. Prvý polčas určite nikoho nepotešil, ale vďaka dobrému zásahu Raphinhu odchádzala Barcelona do šatní s vedením. Po prestávke dvakrát skóroval Lewandowski a po jednom góle strelili aj Kessíe a Ansu Fati, čím spečatili postup. Barcelona sa vyhla nervóznemu zápasu a hráči, ktorí nehrávajú často, mali príležitosť vylepšiť si sebavedomie. Nedošlo ani k žiadnym zraneniam, takže cestu do Afriky treba považovať za plne úspešnú.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Najhoršie: Hra mala ďaleko od ideálu

Náhradníci mali dnes príležitosť ukázať trénerom to najlepšie, čo v nich je. Výsledok by síce mohol naznačovať, že Barcelona odohrala výborný zápas, ale v mnohých ohľadoch sme sledovali dosť slabé predstavenie. Najmä v prvom polčase bola hra hostí veľmi pomalá a počet nepresností bol priam desivý. Ďalší veľmi slabý zápas odohral Ferran Torres, ktorý si na rozdiel od Fatiho či Raphinhu svoje štatistiky nevylepšil. Svoju situáciu po tomto zápase určite nezmenili ani Bellerín či Éric García, ktorí mali značné problémy s presnosťou. Pablo Torre tiež nezaujal a bol vystriedaný už po polčase. V takomto zápase by sa od hráčov, ktorí by mali bojovať o Xaviho dôveru, očakávalo trochu viac.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-01-20 02:18:56
Hlavne, že sa nikto nezranil. Toto mala byť povinná jazda, čo v prvom polčase nevypadalo. A je najvyšší čas rozlúčiť sa s Ferranom, jeho prítomnosť na ihrisku som spozoroval až pri striedaní a to je pri treťoligystovi neprípustné.
2023-01-20 07:11:00
je zaujímavé, že 8/11 hráčov v prvom polčase tvorili "posily" z posledných dvoch sezón ... a tá hra tak aj vyzerala ...