Lionel Messi sa včera opäť stal horúcou témou v Barcelone po bombovej správe Gerarda Romera, ktorá naznačuje, že útočník má ďaleko k predĺženiu zmluvy v Paríži Saint-Germain. Iné renomované médiá na čele s Fabriziom Romanom však tvrdia pravý opak.

Fabrizio Romano a médiá po celej Európe tvrdia, že Messiho situácia v PSG zostáva rovnaká a Argentínec má v úmysle pokračovať v kariére vo francúzskej metropole. Messi sa dokonca v decembri ústne dohodol s PSG na novej zmluve. Medzi oboma stranami sa uskutoční nové stretnutie, na ktorom sa rozhodne o dĺžke trvania kontraktu.

Podľa ďalšieho novinára Gastona Edula má Messiho súčasný kontrakt v PSG opciu na predĺženie o ďalší rok bez toho, aby bolo nutné niečo podpísať. Obe strany však v súčasnosti zvažujú, či by mali prísť s novou zmluvou. Messi má totiž za sebou vynikajúce Majstrovstvá sveta 2022, na ktorých doviedol svoju krajinu k prvému titulu od roku 1986. Messi bol následne vyhlásený za najlepšieho hráča turnaja. Okrem toho hrá v tejto sezóne výborne aj v Ligue 1, vďaka čomu sa dopyt po Argentíncovi dramaticky zvýšil. PSG je preto údajne pripravený poskytnúť 35-ročnému hráčovi ekonomické bonusy v snahe presvedčiť ho, aby predĺžil svoje pôsobenie na Parc des Princes.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Messiho návrat do Barcelony je pri pohľade na všetky tieto okolnosti nereálny. Potvrdzuje to aj španielsky spravodajský portál Directo Gol, ktorý sa odvoláva na informácie z prostredia katalánskeho klubu. Aj predstavitelia Blaugranas považujú Messiho návrat za nemožný. Okrem toho aj Ben Jacobs ponúkol aktuálne informácie o situácii. Novinár tvrdí, že návrat Messiho do Barcelony je nepravdepodobný, keďže hráč je spokojný so svojím životom v hlavnom meste Francúzska.

zdroj: Fabrizio Romano španielske médiá
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-01-24 10:54:27
ktory z nich je ten, co na konci leta napisal spravu ze veci sa deju a polka fans si myslela, ze sa vracia Leo? a nakoniec sa nic neudialo? volakedy som mal rad prestupove obdobia, koli velkym prestupom, ale teraz 30x citat spravy ako ten a ten hrac uz nastupuje do lietadla do barcelony a potom 30 protichodnych clankov je akurat otravne.