Ferran Torres nezažíva v Barcelone najlepšie obdobie a jeho budúcnosť je otázna. Podľa katalánskeho denníka Sport sa Atlético už v januári zaujímalo o situáciu Španiela a môže sa ho pokúsiť získať v letnom prestupovom období.

Podľa týchto správ sa chcel madridský klub dozvedieť niečo o Torresovi, zatiaľ čo viedol rokovania s Blaugranas o Memphisovi Depayovi. Napriek ťažkej situácii hráča sa ho Barcelona v zime nechcela zbaviť. Vedenie klubu aj samotný Xavi po celý čas veria, že Torres bude pre tím užitočný. Podľa informácií denníka Sport malo o Španiela záujem niekoľko klubov, ale Katalánci sa rozhodli, že v súčasnosti nechcú útočníka predať.

To však znamená, že Torres určite zostane v Barcelone aj v budúcej sezóne. Viaceré kluby naďalej sledujú situáciu útočníka na Camp Nou, pričom Sport poukazuje najmä na Atlético Madrid, ktoré ho chce počas leta podpísať. V tíme Rojiblancos by mohlo dôjsť k pomerne veľkým zmenám v dôsledku možného predaja João Felixa a Yannicka Carrasca a odchodu Thomasa Lemara. Nie je tiež isté, či Álvaro Morata zostane v klube. Atlético by navyše mohlo využiť operáciu s Barcelonou týkajúcu sa Carrasca na dosiahnutie dohody o Torresovi. Problémom by určite bola cena Španiela, ktorého Barcelona kúpila za 55 miliónov eur. Podľa denníka Sport by sa v prípade potreby mohla predajná cena znížiť o 10 miliónov.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Všetko bude závisieť od formy Ferrana Torresa v nasledujúcich mesiacoch. Španiel je zatiaľ sklamaním, keď v 23 zápasoch (988 minút strávených na ihrisku) strelil 5 gólov a na jeden asistoval. Naposledy sa trafil do siete 1. novembra a odvtedy sa v siedmich zápasoch priamo nepodieľal na žiadnom góle. Xavi verí, že je to len otázka prelomenia streleckej smoly a 22-ročnému hráčovi sa to nakoniec podarí. Nebude to však mať ľahké, keďže ostatní útočníci sa mu v posledných týždňoch trochu vzdiali v hierarchii.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2023-01-25 16:41:44
vymena za Depaye??
2023-01-25 16:48:54
To bude vymena za Carrasca a este doplatok z nasej strany. ?