Alejandro Balde po víťazstve 1:0 nad Realom Sociedad vo štvrťfinále Kráľovského pohára priznal, že je veľkou cťou mať v tíme Ousmane Dembélého, ako aj brankára, akým je Marc-André ter Stegen.

"V prvom polčase sme mali veľa príležitostí na to, aby sme rýchlo rozhodli zápas, ale našim súperom bol Real Sociedad. Mohli sme zápas rozhodnúť skôr, ale každý tím vám môže skomplikovať život. Naším cieľom je vyhrať Kráľovský pohár a získať titul."

"Neviem, či je to náš najlepší moment, ale je to dobré. Neviem, čo sa zmenilo oproti minulému roku... Či už ide o vieru v seba samého alebo o niečo iné... Sme šťastní."

"Je veľkou cťou mať Ousmaneho v tíme. Má veľké možnosti v útoku. Keď hrá takto, cítime hrdosť. Keď je v dobrej forme, jeho prítomnosť v tíme je to najlepšie, čo môže byť."

"Nie som v pozícii, aby som mohol povedať, že som nespochybniteľným hráčom základnej zostavy. Myslím len na to, aby som čo najlepšie využil svoje šance."

"Ter Stegen? Je to špičkový brankár. Je vo veľmi dobrej forme. Je veľkou cťou mať takéhoto brankára, pretože vás zachráni v mnohých situáciách, ktoré si súper vytvoril."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
jirkam Premium
2023-01-26 07:12:11
Ne Jenom soupeř, ale často i on