Pravý obranca Realu Sociedad Aritz Elustondo sa vyjadril k prehre svojho tímu vo štvrťfinále Copa del Rey proti Barcelone a tvrdí, že rozhodca Gil Manzano nemal vylúčiť Braisa Mendesa.

"Keď sme hrali 11 proti 11, Barcelone sme sa postavili čelom. Ale aj vtedy, keď sme hrali o jedného menej. Som hrdý na každého spoluhráča, na všetkých, ktorí prišli na štadión, aj na tých, ktorí fandili pred televízorom. Sme smutní, ale hrdí."

"Barcelona si vytvára veľa príležitostí, ale keď robí chyby, vytvára príležitosti aj pre svojich súperov. Myslím, že sme boli v hre po celý čas. Je veľká škoda, že sme dostali tento gól. Myslím, že sme ju už mali. Je škoda, že Sorloth nenatiahol svoju sériu."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Vylúčenie Braisa? Takéto veci sa dejú na ihrisku. Predtým bol faulovaný a nikto nedostal kartu. Rozhodca odpískal faul na Takeho a vylúčil Braisa. Ak rozhodca nevidel červenú kartu, VAR ho na to nemôže vyzvať, pretože on situáciu jasne videl. Tá červená karta bola pre nás ťažká. Nie tak dávno bola na tomto štadióne podobná situácia, ale čo už... [pravdepodobný odkaz na faul Dembélého na Aldereta v zápase proti Getafe; pozn. red.]."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-01-26 09:05:47
Kdyby ten debil hrál normálně a neměl za 1 poločas 3 zákroky na kartu, tak si může stěžovat. Rozhodně správný vyloučení
2023-01-26 09:09:43
Celkovo hraci Realu nastupili do zapasu ako kanadski drevorubaci a este sa cuduju :D