Aj keď sa naďalej objavujú správy, že Lionel Messi sa ústne dohodol na novej zmluve s PSG a zostane vo Francúzsku aj po skončení aktuálnej sezóny, Gerard Romero si ide svoje a trvá na tom, že v tomto smere ešte nič nie je uzavreté.

Minulý týždeň totiž novinár tvrdil, že argentínska superhviezda nie je blízko k predĺženiu zmluvy s Les Parisiens a po triumfe na Majstrovstvách sveta vo futbale analyzuje svoje možnosti. Teraz Romero opäť poskytol aktuálne informácie o Messiho situácii a budúcnosti, keď uviedol, že Argentínec stále nepodpísal novú zmluvu s PSG, a zároveň dodal, že návrat do Barcelony zostáva pre svetovú superhviezdu jednou z možností.

Messi opustil Barcelonu v lete 2021 po tom, čo klub nebol schopný predĺžiť jeho zmluvu kvôli finančným problémom. Po príchode do PSG na základe voľného prestupu sa sedemnásobnému držiteľovi Zlatej lopty vo Francúzsku darí, hoci sa rozbiehal veľmi pomaly. Súčasnú zmluvu má platnú už len do konca tejto sezóny a hoci médiá tvrdia, že sa ústne dohodol na jej predĺžení, Romero nesúhlasí. Tento novinár uvádza, že o ničom nie je rozhodnuté a vyzerá to tak, že v hre zostáva aj návrat do metropoly Katalánska. Ďalšou možnosťou je prestup do MLS či dokonca návrat do rodnej Argentíny.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Novinár dokonca dodáva, že tréner Barcelony Xavi je pripravený na scenár, ktorý počíta s tým, že Messi sa vráti do klubu. Už skôr sa hovorilo o tom, že Xavi má v hlave taktický plán, v ktorom figuruje aj najlepší hráč sveta. Vzhľadom na situáciu klubu v súvislosti s finančným fair play je ťažké si predstaviť, ako by Katalánci mohli dovoliť Messiho plat v čase, keď La Liga nariadila Barcelone znížiť výdavky na platy aspoň o 150 až 200 miliónov eur.

zdroj: Gerard Romero
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2023-01-28 10:18:05
Možné je všetko
2023-01-28 10:27:39
Kraviny... na to nejsou peníze...a taky uz jsme v jiny etapě přestavby