Katalánci dokázali poraziť Gironu na jej štadióne najtesnejším rozdielom. Hoci zverenci Xaviho Hernándeza nepredviedli oslnivý výkon, 3 body sa počítajú. Čo nám stretnutie prinieslo?

Najlepšie: Tri body a tlak na Real Madrid

Barcelona vyhrala tretí zápas v rade len 1:0. Ide však o 3 nesmierne dôležité body na ťažkom štadióne, ktoré vytvárajú ďalší tlak na Real Madrid. Los Blancos nastúpia v nedeľu proti silnému Realu Sociedad a Blaugranas majú šancu navýšiť svoj náskok na čele priebežného poradia La Ligy. Mužstvo odvádza skvelú prácu v defenzíve, hoci dnes dovolilo Girone vytvoriť si tutovku, ktorú Iván Martín zahodil. Navyše sme videli ďalší kľúčový gól od Pedriho, ktorý svojimi gólmi zabezpečil Barcelone už osem bodov.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Najhoršie: Zranenie Ousmane Dembélého

Francúz utrpel prvé zranenie od príchodu Xaviho Hernándeza na lavičku Barcelony. Tréner už pripustil, že by mohlo ísť o zranenie. Dembélé dnes nehral tak dobre ako proti Realu Sociedad, ale v posledných zápasoch bol hlavným zdrojom nebezpečenstva zo strany FC Barcelona. Na druhej strane, Raphinha sa opäť nedokázal presadiť na pravom krídle. Pozitívom je, že Lewandowski a Ferran Torres sa vrátia do hry už od najbližšieho ligového zápasu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-01-28 18:56:45
No, dnes jsme opět velmi trpěli. ??
2023-01-28 19:07:36
Najlepšie: Šťastný gól z jedinej šance v zápase a hlavne tri body.
Najhoršie: Zranenie Dembeleho a výkony niektorých hráčov, Fati toho sme aspoň nekupovali ale Raphinha to je riadny traged ,nechápem prečo nebol vystriedany skôr a obchytkávač Garcia to človek iba tŕpne kedy zase výroby penaltu.