Barcelona spustila novú mediálnu kampaň pod heslom "Ty si Barça", aby prilákala fanúšikov na tribúny štadióna a docenila ich dôležitosť pre klub. Na tento účel bolo zverejnené špeciálne video s Xavim.

V šikovne zostrihanom videu sa tréner FC Barcelona snaží zdôrazniť dôležitosť puta medzi fanúšikmi a klubom. Odkazy na konkrétne čísla sa zobrazujú počas Xaviho prejavu, preto sa oplatí prečítať si preklad nižšie a zároveň si pozrieť video. Touto kampaňou chce Barcelona nielen oceniť podporu fanúšikov, ale aj ukázať, že oni sami sú niečím viac, nenahraditeľnou súčasťou klubu.

"V FC Barcelona veríme, že existuje jedna vec, ktorú neviete. Že nie ste za Barçu. Ani ty, Manel, ani ty, Laura, ani tvoje deti. A vy... tiež nie ste za Barçu. Ani ten socio s tou kartou, ani ten, čo spieva na chodbách, ani tí s vlajkami nie sú za Barçu, ani ten, čo sa rozčuľuje, keď sa kope penalta, ani vy, čo nikdy nesklamete. Nie, nie ste za Barçu. Vy ste Barça. Pretože ste viac než to. Vy ste 'bojový pokrik' [odkaz na hymnu a slová 'crit valent']. Ste zrýchlený tep srdca. Vy ste toto miesto, tento rad, tento vchod, táto brána. Vy ste štadión. Vy ste tím. A bez vás Barça neexistuje. Vy ste Barça. A práve preto ste na štadióne nevyhnutní."

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: youtube.com

Diskusia

2 komentáre
2023-02-03 19:35:11
My sme Barça. Je to klub môjho srdca, môjho života. Barcelona je a vždy bude VIAC NEŽ LEN KLUB. Ja ako CULÉ som neskutočne hrdý na náš klub, na všetko čo sme dosiahli, dosahujeme a dosiahneme. Nikdy sa nášej Barce nikto nevyrovná, nech má kto chce koľko chce peňazí. Zažili sme nádherné chvíle a aj zažijeme, no boli aj tie ťažšie, cez ktoré sme sa vždy dostali. Veľmi sa teším na budúcnosť ktorá nás čaká, pretože viem, že bude skvelá.
Som veľmi šťastný, že nás trénuje naša TOPlegenda a verím, že pod vedením Maestra Xaviho dosiahneme množstvo úspechov.
VISCA EL BARCA I VISCA CATALUNYA, SIEMPRE. ?❤️?
2023-02-03 20:41:40
?❤️?