Sergio Ramos sa po rokoch utrpenia, ktoré mu spôsobil jeho niekdajší rival, rozhodol zmeniť názor na to, kto je najlepším futbalistom všetkých čias.

Dlhé roky by Ramos pravdepodobne označil za najlepšieho hráča všetkých čias Cristiana Ronalda, keďže dvojica spolu vyhrala v Reale Madrid nespočetné množstvo trofejí. Ramos aspoň uznal, že Messi je spolu s jeho vtedajším spoluhráčom z Bernabea na rovnakej úrovni, ale dá sa povedať, že táto dvojica si veľmi nerozumela. V El Clásicu sme neraz videli, že medzi Ramosom a Messim panovala obrovská rivalita.

Kto by však povedal, že Messi s Ramosom budú raz obliekať dres rovnakého tímu na klubovej úrovni. No bývalému kapitánovi Los Blancos stačilo 18 mesiacov spoločného pôsobenia s Messim v Parku Princov na to, aby uznal, že práve Argentínec je najlepší hráč futbalovej histórie.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

"Niekoľko rokov bolo utrpenie hrať proti Messimu," povedal 36-ročný obranca pre PSG TV, "Teraz si ho užívam. Je to najlepší hráč, akého kedy futbal vyprodukoval." Pre Ronalda, ktorý možno vždy očakával, že mu Ramos bude v tejto večnej futbalovej debate kryť chrbát, to môže byť úder pod pás.

zdroj: sportsbible.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-02-04 10:58:14
Myslím, že niekde vnútri to aj vždy vedel. Len teraz to až vyslovil.
2023-02-04 12:42:26
Fanušikovia Barci to už vedia davno. A nie len oni.