Športový riaditeľ Paris Saint-Germain Luis Campos poskytol rozhovor pre Telefoot, v ktorom sa vyjadril k rôznym témam okolo PSG, ako aj k aktuálnej situácii Lea Messiho.

Riaditeľ predovšetkým potvrdil rozhovory PSG s Messim a priznal túžbu klubu udržať hráča v tíme aj po tejto sezóne: "V súčasnosti rokujeme s Messim o predĺžení jeho zmluvy. Rád by som ho v tomto projekte udržal, to nemôžem skrývať. Momentálne rokujeme, aby sme dosiahli tento cieľ a aby sme ho mali naďalej v tíme," povedal Campos pre Telefoot.

Campos prevzal športové vedenie PSG v lete, keď nahradil Leonarda Arauja. Hoci Camposove nové posily vyvolali zmiešané pocity, riaditeľovi sa dostalo uznania za jeho prácu v šatni, ktorá sa prejavila vo výbornom štarte PSG do sezóny.

Camposov vplyv bol rozhodujúci aj pri vedení hviezdnych hráčov klubu, pričom rôzne zdroje naznačujú, že Messi je odhodlaný pokračovať vo svojej kapitole v Parc des Princes minimálne ďalší rok, a to aj napriek záujmu z metropoly Katalánska.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Ben Jacobs včera priniesol aktuálne informácie, podľa ktorých sa PSG nepodarilo dosiahnuť s Messim ústnu dohodu o predĺžení zmluvy. Nič však bezprostredne nenasvedčuje tomu, že by Messi chcel v lete opustiť Paríž. V skutočnosti má PSG navrch, a ak všetko pôjde dobre, útočník by mal dostať novú zmluvu do roku 2024 s možnosťou jej ďalšieho predĺženia. V každom prípade Barcelona nie je v pozícii, aby v nadchádzajúcom lete urobila krok k opätovnému podpisu Argentínčana kvôli problémom s finančným fair play.

zdroj: telefoot
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-02-05 14:37:50
Keby sa aspoň City ujalo iniciatívy vytiahnuť Messiho z PSG ... Messi s Pepom, Haalandom v PL to by som si už pozrel.