Denník Sport informuje, že Barcelona nadviazala prvé kontakty v súvislosti s prestupom Vitora Roqueho. Klub sa snaží nájsť správny vzorec na leto, aby sa vtesnal do limitov stanovených La Ligou. Blaugranas sa však môžu spoľahnúť na plné nasadenie hráča, jeho rodiny a agenta - slávneho Andreho Curyho.

Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona zavolala dvom hlavným predstaviteľom Athletico Paranaense: Luizovi Felipe Scolarimu, ktorý sa po dobrodružstve na trénerskej lavičke stal novým futbalovým koordinátorom, a generálnemu riaditeľovi klubu Alexandrovi Mattosovi, ktorý je v súčasnosti považovaný za jedného z najlepších riaditeľov v Brazílii po tom, čo "vytvoril" tím Palmeiras - aktuálneho majstra Brasileirao. Témou rozhovoru bol 17-ročný Vitor Roque.

Tieto prvé kontakty majú byť jasným vyjadrením zámeru zo strany Barcelony, ktorá chce v prvom rade položiť základy pre rokovania o prestupe Vitora Roqueho a vytvoriť priaznivú atmosféru s ohľadom na obmedzenia finančného fair play La Ligy. Klub sa chce tiež dostať na čelo pretekov o mladého útočníka, ktorý momentálne zaujal na juhoamerickom šampionáte hráčov do 20 rokov a má blízko k zisku ocenenia pre najlepšieho hráča turnaja. Momentálne je so šiestimi gólmi v piatich zápasoch najlepším strelcom a blíži sa k Neymarovmu rekordu z roku 2011, ktorý zaznamenal deväť zásahov.

KLIKNI SEM a podpor projekt ForcaBarca.sk! Ďakujeme! 

Športové riaditeľstvo Barcelony vníma Brazílčana ako útočníka, ktorý by ideálne doplnil Roberta Lewandowskeho a mohol by sa od skúseného Poliaka učiť. Podľa denníka Sport bude pre uskutočnenie prestupu Vitora Roqueho kľúčová spolupráca s jeho agentom Andre Curym, ktorý pre Barcelonu pracuje na juhoamerickom trhu už viac ako 10 rokov. Práve slávny agent má obrovský záujem na tom, aby jeho klient prestúpil na Camp Nou. Podľa denníka Sport má byť účasť Curyho na rokovaniach zárukou, že nedôjde k ponukovým vojnám. Barcelona zároveň sa môže spoľahnúť na angažovanosť nielen Curyho, ale aj samotného hráča a jeho rodiny.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-02-07 19:30:51
Třeba se přestup podaří.
2023-02-07 19:56:19
No nevím. Neznám ho ale na tom videu mi jako další Neymar teda nepřišel