Jordi Alba poskytol rozhovor pre madridský denník Marca, v ktorom hovoril o svojej budúcnosti vrátane možného zníženia platu v Barcelone. Porozprával aj o tom, ako prišiel o miesto v základnej zostave, rivalite s Alejandom Baldem či kritike kapitánov, ktorá sa zakladá na klamstvách. Zaujímavé je, že svoju spoluprácu s Quiquem Setienom hodnotil pozitívne.

Napriek tvojmu veku sú tvoje fyzické údaje veľmi dobré. Existuje na to nejaký recept?

"S pribúdajúcim vekom sa o seba viac staráte, pokiaľ ide o výživu a fyzioterapiu. Mladí na vás tlačia a vždy sa musíte starať o seba, ale s pribúdajúcimi rokmi ešte viac. V klube je odborník na výživu a mám aj jedného súkromného, ktorý mi veľmi pomohol. Predtým som jedol veľa hlúpostí a keď ste starší, lepšie sa o seba staráte."

Luis Enrique, Valverde, Setien, Koeman, Xavi... Čo by si u každého z nich vyzdvihol?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

3 komentáre
2023-02-10 11:15:07
"ak ma požiadajú, aj si znížim plat" kolikrát to tu už bylo? a u jiných hráčů. Navíc to bývá tak, že oni si sníží, ale o co budou mít jeden rok míň, tak to se jim připočtete později. Jediný, kdo si opravdu snížil plat, tak byl akorát MATS. Opravte mě, jestli se mýlím.
2023-02-10 13:34:33
ty uz si si tolko krat znizoval, ze uz neviem, ci mas z coho. daj pozor, aby to nedopadlo tak, ze budes ty platit klubu.