Podľa Christophera Michela z nemeckého SPORT1 sa Barcelona ústne dohodla s obrancom Eintrachtu Frankfurt na letnom prestupe. Mladému francúzskemu stopérovi končí na konci sezóny zmluva a je spájaný s prestupom z bundesligového klubu.

Medzi klubmi, ktoré prejavili vážny záujem o Evana Ndicka, je aj Barcelona. Blaugranas majú v súčasnosti v kádri štyroch stopérov, ale ani jeden z nich nie je ľavák, čo chce športové vedenie v budúcej sezóne zmeniť. Aj z tohto dôvodu sa Katalánci zaujímajú o Iñiga Martíneza z Athletic Club. Ndicka je však na prestupovom zozname vyššie predovšetkým vzhľadom na svoj mladý vek.

V správe Christophera Michela sa uvádza, že hoci bola dosiahnutá dohoda, v tejto chvíli nie je nič isté, pretože Barcelona sa rozhodne, či chce Evan Ndicka podpísať alebo nie, a to začiatkom marca. Ak by sa prestup uskutočnil, bývalá hviezda AJ Auxerre by prišla na Camp Nou ako záložný obranca vzhľadom na to, že Ronald Araujo, Andreas Christensen a Jules Kounde hrajú v súčasnosti výborne.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Bude zaujímavé sledovať, čo by to znamenalo pre pokračovanie a budúcnosť Érica Garciu na Camp Nou. Bývalý obranca Manchestru City v posledných mesiacoch za Barcelonu takmer nehráva a vyzerá to tak, že Xavi ho odstavil na vedľajšiu koľaj, nakoľko pred ním uprednostňuje dokonca aj Marcosa Alonsa. Ak by v lete prišiel Ndicka alebo Iñigo Martinez, mohlo by to pre Garciu znamenať problémy.

Barcelona bola v posledných rokoch kvôli finančným problémom nútená siahnuť po hráčoch, ktorým sa končila zmluva a na Camp Nou mohli prestúpiť zadarmo. A inak tomu nebude ani počas najbližšieho leta. Len čas ukáže, či Ndicka bude jedným z tých, ktorých Joan Laporta a spol. skutočne podpíšu.

zdroj: sport1.de
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2023-02-14 07:10:17
Takze Garcia nebo Alonso ?
2023-02-14 07:16:43
Treba priviesť ďalších 5 stopérov , veď majú ešte veľa miesta v platovom strope na mzdy hráčov.