Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Takze Garcia nebo Alonso ?
Treba priviesť ďalších 5 stopérov , veď majú ešte veľa miesta v platovom strope na mzdy hráčov.
stale si myslim, ze stoperska dvojica by mala byt kounde, araujo, aj ked je christensen dobry. mali by sme sa zamerat na pravy kraj obrany a lave kridlo.
Garcia papa, presne sa napĺňajú moje slová, ktoré som povedal, že je to fail po každej stránke - nízky, pomalý, so zlým bránenim ale výbornou rozohrávkou a to je veľmi málo na top klub
Len čo s Lengletom, Alonsom a Garciou? Ľavonohý stopér fajn, ale to sa potom odstrelí Christensen? Ndick má 23, aby z neho niečo bolo, tak by aj musel hrať. Christensen sediaci na lavičke s 9 miliónovým platom v hrubom je trocha luxus.
Konečne pozitívne správy ohľadom prestupov lebo čo novy prestupový ciel to katastrofa.Síce okrem RB je obrana solídna v budúcnosti sa nám zranenia nevyhnú a Ndicka ma veľký potenciál.
Zbytočne, opäť nasilu podpisujeme hráčov ktorým končí zmluva. Máme super stredných obrancov a navyše všetci majú najlepšie roky ešte pred sebou. Dúfam že je to blbosť, pred dvomi rokmi tu bol článok že sa Barca dohodla s Alabom a nakoniec skončil u bielych...