Sergi Roberto dnes na zápas proti Valencii v základe. Španiel sa vyjadril k priebehu zápasu a tiež k svojmu zotrvaniu v klube.

"Vedeli sme, ako trpieť. Dnes, keď sme prišli o jedného hráča, sa ukázalo, že sme bránili ako tím. Aj to je súčasťou víťazného tímu."

"Keď sa dostanete do vedenia, musíte streliť druhý gól a byť pokojní. Keby sme premenili penaltu, keby Ansu netrafil tyč... je to škoda, ale musíte vedieť trpieť. Ligy sa vyhrávajú aj v takýchto zápasoch. Keď sa pozrieme na minulú sezónu a teraz máme Real Madrid 10 bodov za nami... musíte to oceniť."

"Myslím si, že Araujo odviedol dobrú prácu. Na budúci týždeň nebude môcť hrať, ale mužstvo tvrdo bojovalo a musíte vedieť, ako hrať o jedného hráča menej počas tridsiatich minút. Mali sme veľa zápasov bez inkasovaného gólu."

"Je jasné, že som tu už veľa rokov. V prvom tíme je to 10, v klube 17... a som rád, že môžem pokračovať v klube svojho života. Je to miesto, kde chcem byť, kde ma chce mať tréner. Bolo to jednoduché a rýchlo sme si porozumeli. Dúfam, že prídu roky s mnohými titulmi."

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-03-05 19:59:50
Lenže TAKÝCH zápasoch sa nejako množí. Ako sorry ale prebuďme sa a zachráňme/vyhrajme čo sa ešte dá kým nebude neskoro. Pred nami extrémne dôležité el clasica. Každú chvíľu prichádzame o hráčov - zranenia, vykartovania, vylúčenia. Zranenia sa nedajú úplne ovplyvniť, len minimalizovať, ale nad tými dvoma zvyšnými sa da popracovať a to hlavne smerujem ku Gavimu. Nechcem byť na neho tvrdý, ale tím sa na neho spolieha, tak by nemal hrať tak hlúpo a stále sa vykartovať.
2023-03-05 21:35:23
Vyzerá to tak,že mužstva zo dna tabuľky podceňujeme a vzchopime sa na tímy v popredí tabuľky,takže treba asi trochu vstúpiť hráčom do svedomia...
Tak dúfam,že v Bilbau to bude zase iné.