Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-03-05 19:59:50
Lenže TAKÝCH zápasoch sa nejako množí. Ako sorry ale prebuďme sa a zachráňme/vyhrajme čo sa ešte dá kým nebude neskoro. Pred nami extrémne dôležité el clasica. Každú chvíľu prichádzame o hráčov - zranenia, vykartovania, vylúčenia. Zranenia sa nedajú úplne ovplyvniť, len minimalizovať, ale nad tými dvoma zvyšnými sa da popracovať a to hlavne smerujem ku Gavimu. Nechcem byť na neho tvrdý, ale tím sa na neho spolieha, tak by nemal hrať tak hlúpo a stále sa vykartovať.
2023-03-05 21:35:23
Vyzerá to tak,že mužstva zo dna tabuľky podceňujeme a vzchopime sa na tímy v popredí tabuľky,takže treba asi trochu vstúpiť hráčom do svedomia...
Tak dúfam,že v Bilbau to bude zase iné.
2023-03-06 00:48:26
Jasne, že výkon nebol dobrý, ale ta neustála kritika výkonov mi vadi. Boli mesiace, kedy sme hráli parádny futbal. Posledné týždne je to ovela horšie aj vplyvom zraneni klučových hráčov, ALE: Vo štvrtok sme boli herne slabším mužstvom, máma však 3 body. Dnes to tiež bolo zlé, máme však 3 body. Tiež bysom rád pozeral parádny futbal, ale beriem to z tej lepšej stránky: Real bol vo štvrtok aj dnes herne ovela lepší ako súper, ale nevedia strelit gol, čiže z tých výkonov majú prehru v EC a iba bod v lige. Tak si prestanme stažovat a spominat na doby Messiho, Xaviho, Iniestu atd...a budme vdačný za to, že na rozdiel od minulej sezony vedeme ligu o 9 bodov, záskali sme superpohár a máme nakročeno aj do finále CdR. Bojujeme o domácí treble a verím, že aj bude náš! Visca el Barca!