Novinár madridského denníka AS Javi Miguel, ktorý má blízko k Xavimu, poskytol mimoriadne zaujímavý rozhovor pre Kanał Sportowy. Španiel okrem iného oznámil vymenovanie Roberta Lewandowského za jedného z kapitánov tímu v budúcej sezóne a vyjadril sa aj ku Gaviho stravovacím návykom. Miguel tiež uviedol, že pred Xaviho návratom v šatni Barcelony prakticky neexistovali žiadne pravidlá.

Povedz nám, ako si si dokázal vypracovať tak blízky vzťah s Xavim? Ako a kedy ste sa spoznali?

"Bolo to v roku 1997, keď ešte hral v juniorke Barcelony. Povedali mi, že je tam hráč, ktorý vyniká, a tak som sa naňho išiel pozrieť na Miniestadi, pretože tam vtedy hrávali. Videl som, že má v sebe niečo výnimočné. Van Gaal ho náhodou povolal do prvého tímu a ja som vtedy pracoval v Barcelone a písal pre Sport. Potom ma poverili, aby som o ňom napísal veľkú reportáž. Odvtedy som začal nadväzovať priateľstvo nielen so samotným futbalistom, ale aj s celým jeho okolím. S jeho rodičmi, s jeho bratmi, ktorí sú rovnako pobláznení do futbalu. Jeho brat Óscar je teraz jeho asistentom v Barcelone. Takto sa začal tento vzťah a pokračuje to stále. Teraz je rok 2023, takže je to už viac ako 20 rokov."

Máš tie najlepšie informácie. Koľkokrát týždenne sa rozprávaš s Xavim?

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

3 komentáre
2023-03-19 07:56:57
Super rozhovor.
2023-03-19 10:14:19
Možná proto je Gavi tak naspeedovanej..z toho cukru v Coca cole pak líta jak čert 😆.. každopádně bych tento junk food omezil, nehledě na to co to dělá s tělem