Memphis Depay sa už druhýkrát počas zrazu holandskej reprezentácie dotkol témy súvisiacej s Barcelonou. Predtým sa zmienil o zranení Frenkieho de Jonga a teraz naznačil, že z jeho pohľadu Atlético lepšie pracuje na fyzickej úrovni ako tím Blaugranas. Takisto sa zastal Ronalda Koemana.

Depay zhrnul svoje pôsobenie v Barcelone a svoj príchod do Atlética: "Samozrejme, bolo to sklamanie, ale sklamanie je súčasťou všetkého. Vo futbale sa posúvate ďalej. Niekedy sa veci hýbu veľmi rýchlo a ja sa sotva stihnem pohnúť ďalej. Myslím si, že v Atléticu som našiel svoje miesto. V posledných zápasoch som opäť ukázal, že som vo forme. Strelil som niekoľko pekných gólov a cítim sa dobre. Samozrejme, je ešte skoro a zimné prestupy nikdy nie sú jednoduché, ale zatiaľ sa mi darí," uviedol útočník.

Holanďan poukázal na rozdiely v tréningu medzi oboma tímami: "Potrebujem určitý typ tréningu, aby som bol v optimálnej fyzickej kondícii. V Barcelone sa to nie vždy darilo, ale v Atléticu áno. Spôsob práce mi dokonale vyhovuje. Viete si predstaviť, ako to vyzerá so Simeonem. Chcem úplne všetko, s veľkou vášňou, a to všetko mi pomáha cítiť sa silnejší."

Útočník sa zmienil aj o postave holandského reprezentačného trénera: "Koeman mi dodal veľkú dôveru a máme veľmi dobrý vzťah, ale rád spomínam aj na to, ako sme hrali v prvom cykle. Toto je nové obdobie a dúfam, že sa nám podarí vrátiť tento pocit do holandskej reprezentácie," povedal a priznal, že sa mu nepáči, ako sa k trénerovi správala Barcelona: "Spôsob, akým sa s Ronaldom zaobchádzalo v Barcelone, nebol dobrý. Naozaj to nerešpektujem. Koeman je tréner na úrovni, je to fantastický človek. Naozaj si to nezaslúžil."

zdroj: as.com sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2023-03-25 09:04:02
Samozrejme nebude Depay na Koemana nadavat 😁 len ten slavny Koemanov styl viac dozadu ako dopredu bolo vcera vidiet v zapase s Francuzmi 😁😁 a takto mantavo s nim hrala aj Barcelona...futbal na ktory sa nedalo pozerat.
2023-03-25 13:33:07
Včera si ukazal čo si zač, aj s tvojim trenerom.