Reakcie po dnešnom kontroverznom rozhovore Boriho Fatiho pre Cadena COPE neutíchajú. Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona sa snaží situáciu Ansu Fatiho napraviť, keďže vie, že napriek slovám jeho otca chce samotný hráč zostať v Barcelone.

Podľa denníka Sport sa FC Barcelona všemožne snaží "napraviť" situáciu Ansu Fatiho po tom, čo hráčov otec Bori Fati verejne vyjadril nespokojnosť s vedľajšou športovou úlohou svojho syna na Camp Nou. Vyhlásenia Ansuovho otca dopadli na Camp Nou ako bomba. Blaugranas sa však radšej držia pozitívnej stránky vyjadrení Boriho Fatiho, ktorý sám priznáva, že jeho syn chce byť trpezlivý a pokračovať v kariére v Barcelone.

Zodpovední za športovú oblasť na čele s Mateu Alemanym a Jordim Cruyffom sa podľa denníka Sport domnievajú, že dôveru v odchovanca treba zachovať, keďže jeho talent je nespochybniteľný a sú presvedčení, že sa opäť dostane na najvyššiu úroveň. Rozumejú aj Xavimu Hernándezovi, ktorý je odhodlaný viesť prvý tím v krátkodobom a dlhodobom horizonte a dosahovať okamžité výsledky. A je to práve on, kto s pomocou svojho trénerského štábu riadi minutáž hráčov.

Barça chce po slovách Boriho Fatiho "obrátiť list" a povzbudiť Ansu, aby naďalej bojoval a presvedčil Xaviho Hernándeza, že si zaslúži viac herného času. Samotný Xavi podľa denníka Sport neplánuje po rozhovore Boriho Fatiho meniť svoje plány. Tréner v odchovanca verí, ale domnieva sa, že ostatní útočníci si zaslúžia viac priestoru na ihrisku.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-03-29 13:00:13
tatik musi priniest proviziu a stale to nechce pochopit:)
2023-03-29 13:03:23
Možno treba zmeniť prístup z pokojného povzbudenia na bojovnejšie nabudenie. Každý ma iný charakter a na každého treba inak. Pokojný prístup typu skúsiš to znova, zajtra to vyjde, ... nemusí sedieť každému. Nevravím, že treba Ansuho dostať úplne pod veľký stres, ale aspoň mierny. Taký mierny zdravý stres, ktorý ho donúti ešte viac urobiť na ihrisku.