Z hráčov FC Barcelona sa po prehre s Rayo Vallecano odvážili postaviť pred novinárov Lewandowski, Araujo či Balde. Uznali, že vo Vallecas prehrali zaslúžene.

Lewandowski

"Vždy je ťažké tu hrať. Snažili sme sa bojovať o tri body, ale chýbal nám pokoj, aby sme si vytvorili viac gólových situácií. Musíme ísť ďalej a pozerať sa dopredu na ďalší zápas. Bolo ťažké vyrovnať sa s vysokým pressingom Raya. Sme v dobrej pozícii. Teraz nás čakajú dva domáce zápasy a musíme sa pokúsiť hrať dobre a premýšľať o tom, čo musíme urobiť, aby sme v zostávajúcich siedmich zápasoch hrali lepšie."

Araujo

"Odohrali skvelý zápas a zaslúžili si vyhrať. V prvom polčase sme na túto úlohu nestačili. Mali sme prevahu, ale urobili sme dve chyby a dostali sme góly, ale stále máme bodový náskok. Teraz nás čakajú dva domáce zápasy, ktoré musíme vyhrať."

Balde

"Nebol to najlepší zápas z tých všetkých, stálo nás to veľa síl, chceli sme mať loptu, ale oni nás zatlačili a zabránili nám v dlhom držaní lopty. Odohrali lepší zápas ako my a taký bol aj výsledok. Po poslednom zápase máme stále náskok 11 bodov. Sme vo veľmi dobrej pozícii na to, aby sme získali titul."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-04-27 10:42:48
Araujo: "Mali sme prevahu"...to ako fakt? ja som asi iny zapas pozeral. nevedeli sme si prihrat 5x po sebe zatial co rayo vykombinovalo kazdu jednu sitauciu uspesne
2023-04-27 10:44:32
Lewandowski
"Vždy je ťažké tu hrať.”

Hral tam prvýkrát v živote🤣🤷🏽‍♂️