Araujo: "Mali sme prevahu"...to ako fakt? ja som asi iny zapas pozeral. nevedeli sme si prihrat 5x po sebe zatial co rayo vykombinovalo kazdu jednu sitauciu uspesne
Jasné že to hralo na psychiku a mali by sme im to pekne vrátiť doma len my sa hráme na diplomatov preto doma s nimi remizujeme a vonku po nás hádžu predmety a pre istotu prehráme nechápem prečo to rozhodca neprerušil viac krát aby ich hlásateľ uklundil ale zrejme Pánovi Manzanovi to vyhovovalo
To video musela vytvoriť nejaká zákerná UI. Je tam pár prešľapov, napríklad Messi vôbec nepresuje, ani neurobí krok navyše, vôbec nemá vplyv na našu útočnú hru a ani nespraví dvoch hráčov a cez tretieho husle vysunie spoluhráča do čistej tutovky. No, ale nech mi teda miestny odborníci napíšu jediného hráča ktorý za nás hrá, čo dokáže nastrieľať toľko banánov a rozdať toľko skvostných a hlavne dôležitých prihrávok. A ak som dobre videl tak sme hrali bez Xaviho a Iniestu, zaujímavé.
Kedy mal Koeman Messiho? Na ako dlho? Koeman trenoval Holandsko, a darilo sa mu. Potom prisiel sem, vytiahol plno mladych, a nedostal skoro nikoho navyse. Plus zranenia. Ano, prisiel Luuk, to je pravda, a prave on a ti mladi pomohli Xavimu ked tu zacinal ako trener. Teraz ma vela dalsich hracov, a na to, aky ma tim, je nasa hra dost slaba. Celkovo dostavame malo golov, co znamena, ze obrana funguje, no byva to zo stastim a dost mizernou efektivitou v utoku. A nekonecnym posuvanim lopty hore-dole. Ak si s tym spokojny, v poriadku. :)
Messi bol ten kto drzal Koemana nad vodou, po jeho odchode to slo od desiatich k piatim. Mladikov musel nasadit lebo sme mali uzky kader a siroku marodku. Pedriho by vytiahol do Acka kazdy trener. Narodny tim bol jediny tim kde sa Koemanovi darilo. Staci si spomenut ako hraci tvrdili ze sa s nimi Koeman ani nerozprava. Vo Valencii mu dodnes nevedia prist na meno. Taky je to skvely trener.
Este uvediem na pravu mieru, vcerajsi zapas bol hrozny a doplacame na zaciatku sezony na zranenia v obrane a teraz na zalohu. Verim ze az bude hrat opat Bus Pedri a FDJ v plnej sile vrati sa aj nasa vacsia dominancia a budeme mat lepsi prechod do utoku. Ale porovnavat aj toto nase terajsie obdobie s obdobim Koemana je mimo misu. Ved zanho sme ledva mali jednu strelu na branu, v LM v troch zapasoch 0. Hraci samotni tvrdili ze nevedia co maju hrat ze sa Koeman absolutne nevenoval nacvikom hernych situacii. A to je cira katastrofa, lebo bez toho mozes hrat tak na dedine
A kto bol vcera este zraneny? Dembele a Roberto? A kolko tych zraneni bolo naraz tento rok? Maximalne 5? A to chces pouzit v Xaviho prospech? Pozri, ja nebudem porovnavat trenerov, a mozno je Xavi lepsi nez Koeman. No fakty to zatial nepotvrdzuju. Koeman mal dobre ze nie polku muzstva na marodke, a to naraz. A ako sa tu uz 100x spominalo, nedostal skoro ziadnych novych hracov po odchode Lea, Suareza a Griezmanna. Musis proste uznat, bez ohladu na to, ze nemas Koemana rad, ze pri terajsom time a nasich dost velkych nakupoch stale nevidime az take zlepsenie, ake by sme pravom ocakavali. A ked to zlepsenie konecne nastane, netrva dlho a potom pride taka faza ako teraz. Posledne 4 zapasy s 1 vyhrou (1-0, ako sme si uz zvykli), 2 remizami 0-0, a jednou prehrou s Vallecanom 1-2, napriek tomu, ze nam uz skoro ziaden hrac nemarodi. Tak bud sme zle a draho nakupili, alebo je Xavi z velkej casti za to zodpovedny. A ked pocujem, ako je velmi s nasimi hracmi spokojny, tak zrejme to nebude tym, ze sme zle investovali.
Takže- chybal a veľmi- druhy najlepsi obranca a ku Koemanovi:
kondičku Koemann netrenoval a hraci po 60 min.odchádzali/ a to potvrdili aj vsetci odchadzajuci hrači./ a vsetci sme to videli....
Este raz: netvrdim, ze vsetko bolo super za Koemana. Nebolo. A on urcite nie je 1 z najlepsich trenerov na svete. No zatial ma ani Xavi nepresvedcil. A vadi mi, ze Xavimu sa vsetko odpusta, kym Koemanovi nic. Nase posledne zapasy su znovu cista katastrofa. Preto ta nespokojnost medzi fanusikmi. Aj na tomto fore.
Na jesen nam vypadla cela obrana a stalo nas to LM, na jar nam vypadol klucovy Dembele a dvaja klucovi zaloznici bez coho nam vypadlo prepojenie utoku s obranou a Lewovi nema kto davat lopty do sanci. TOlko k zraneniam. Ze Pedri a FDJ odohrali len druhy zapas po zraneni pomlcim. Zapas predtym s Atletmi to bol dobry vykon.
Uz len pripomeniem ze ked Koeman odchadzal tak nalada v satni bola na bode mrazu a boli sme na deviatom mieste s neschopnostou si vytvorit akukolvek sancu nie to ju este premenit. Horsi trener od Koemana bol uz len Setien v poslednych rokoch
Nie, my sme vypadli z LM a EL lebo sme na to nemali herne/futbalovo. To plati aj za Koemana aj za Xaviho. Predvcerom nam skoro nikto nechybal, no chybala nam potrebna futbalova a takticka schopnost poradit si s takym superom, akym je Rayo. A takych uz bolo vela. Koho je to chyba, podla teba? Co sa tyka Setiena, myslim si, ze keby ho boli hraci respektovali a posluchali, vsetko mohlo byt inak. Uz teraz je to ale jedno. Som zvedavy, co ukazu najblizsie zapasy, a potom mozeme pokracovat v debate.
"Vždy je ťažké tu hrať.”
Hral tam prvýkrát v živote🤣🤷🏽♂️
Inak je standardom v EU mat odstup prveho radu fanusikov od ihriska. Som zvedavy, kedy toto zacnu presadzovat aj inde
kondičku Koemann netrenoval a hraci po 60 min.odchádzali/ a to potvrdili aj vsetci odchadzajuci hrači./ a vsetci sme to videli....
Uz len pripomeniem ze ked Koeman odchadzal tak nalada v satni bola na bode mrazu a boli sme na deviatom mieste s neschopnostou si vytvorit akukolvek sancu nie to ju este premenit. Horsi trener od Koemana bol uz len Setien v poslednych rokoch