FC Barcelona v oficiálnom vyhlásení potvrdila, že Jordi Cruyff opustí klub 30. júna, keď mu vyprší zmluva. Holanďan mal svoje rozhodnutie oznámiť prezidentovi dnes.

Podľa vyhlásenia Blaugranas Cruyff nepredĺži zmluvu z dôvodu, že sa chce venovať novým profesionálnym projektom. Zamestnanec športového riaditeľstva vraj Joanovi Laportovi argumentoval, že po takmer dvoch rokoch v Barcelone hľadá nové výzvy. Pripomeňme, že prezident aj Xavi dúfali v pokračovanie spolupráce s Cruyffom, ten sa však rozhodol odísť. Podobne urobil aj Mateu Alemany.

Všetko nasvedčuje tomu, že Deco skončí v športovom riaditeľstve Barcelony. Laporta to už otvorene priznal v nedávnych vyjadreniach pre médiá. Gerard Romero uvádza, že bývalý záložník je v Katalánsku po celý čas. Dá sa preto očakávať, že jeho príchod do klubu bude čoskoro oznámený. Fabrizio Romano uviedol, že Deco už akceptoval 90% zmluvy s Barcelonou. Zostáva ešte vyriešiť otázku jeho agentúry.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-05-16 16:30:34
Takže bude treba nie len náhradu za Alemanyho, ale ešte aj za Cruyffa. Ach. Deco a kto ešte?
2023-05-16 16:52:26
A je to tu. Je jasne, ze nikto nechce/nedokaze spolupracovat s tymto vedenim, a hlavne s Laportom. Ak sa mylim a su za tym ine dovody, kludne mi ich prezradte.