A je to tu. Je jasne, ze nikto nechce/nedokaze spolupracovat s tymto vedenim, a hlavne s Laportom. Ak sa mylim a su za tym ine dovody, kludne mi ich prezradte.
Rozum napovida ze vlovek ktery skvele obchoduje, chce mit financni moznosti neomezene a ne kontrolovane dluhama a take pravidly laligy. Buhvi co za tim je , nicmene kazdej krizovej manazer kazde dva roky opusti psycho sluzbu a jde do normalu. Nedivim se a nehledal bych zadnou senzaci. Pokud je vyzva Aston villa...plny financni obnos , premier league...jasna volba. Koukat se na to jak mi nezaregistrujou mladase , taky bych po par letech zdrhal. Sory jako :-)
V prípade Alemaniho mohli hrať rolu peniaze, dostal kráľovskú ponuku a navyše aj pri získavaní hráčov nebude finančne tak obmädzený, ako v Barce. U Jordiho môže byť dôvodov niekoľko, možno sa obával, aby celú agendu nehodili na neho, možno ho už nebavilo zháňať omrvinky zadarmo...
Ja som povedal, ze je to logicky kvoli Laportovi a nezhodam. Nemusi to tak byt, samozrejme, ale namiesto inych moznosti som dostal zase nerozumne a trochu nepriatelske komentare od Sylarka a Fenomena. Ked nemate co povedat v ramci diskusii, radsej ani neodpovedajte. Marek a xdiko, beriem. Tak uvidime, co sa nakoniec zisti o tychto odchodoch.
Ked Alemany a Cruyff odchadzaju skoro naraz, hlavne ked tu Jordi bol roky rokuce, asi to nebude preto, lebo hladaju vacsi financny zisk alebo z osobnych dovod. Jeden odchod moze byt "nahoda", dva uz nie.
RoAd, Jordi tu bol roky rokuce ? Dokopy mozno ale toto jeho aktualne posobenie v Barcelone trva dva roky a priviedol ho sem prave Laporta.
Jeho kariera "managera"
2004–2006 De Volewijckers
2009–2010 FC Valletta (Co-Trainer)
2017–2018 Maccabi Tel Aviv
2018–2019 Chongqing Lifan
2020 Ecuador
2020–2021 Shenzhen FC
Prazdna kasa. Prezident populista. Problemy s FFP. Nezhody ohladom prichodov moznych posil, kedy sportove riaditelstvo chcelo A a prezident B. Prestupova politika bez vizie.
Kto by chcel v takom setupe pokracovat? Uz po Alemanyho odchode bolo jasne, ze odide aj Jordi, kedze to vsetky zdroje naznacovali.
Bleskovky
11 dní
Raphinha najlepším hráčom zápasu proti Feyenoordu!
Jeho kariera "managera"
2004–2006 De Volewijckers
2009–2010 FC Valletta (Co-Trainer)
2017–2018 Maccabi Tel Aviv
2018–2019 Chongqing Lifan
2020 Ecuador
2020–2021 Shenzhen FC
Kto by chcel v takom setupe pokracovat? Uz po Alemanyho odchode bolo jasne, ze odide aj Jordi, kedze to vsetky zdroje naznacovali.