Svojho času sa veľa popísalo o geste Alejandra Garnacha po vyradení Barcelony v Európskej lige. Teraz sa na to v rozhovore pre Relevo opýtali hráčovho agenta Quiqueho de Lucasa, ktorý v minulosti zastupoval farby Españolu.

Novinárka Relevo sa mladého krídelníka Manchestru United opýtala na toto gesto, na čo jeho zástupca odpovedal: "Obaja sme sa na tejto situácii veľmi zasmiali. Išlo o to, že v tom čase bolo na tribúne asi 30 jeho kamarátov z Madridu. Všetci sme boli postavení na jednom mieste a hovorili sme mu, aby nás sledoval, a Alejandro chcel týmto gestom ukázať, že to robí, čo sa zhodou okolností zhoduje s Pedriho radosťou. Myslí si, že ľudia chcú vidieť aféru tam, kde nie je. Po vypadnutí Manchestru City so Sevillou mi ľudia posielali fotky tohto gesta, smiali sa mu, ale on má k tomu odstup a dokáže sa zasmiať na tom, ako si to ľudia vysvetľujú. Tí z nás, ktorí poznajú pravdu, sa na tejto situácii tiež zasmiali."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Christina Bea, ktorá viedla rozhovor, však správne podotkla, že Garnacho sám zverejnil tweet a príspevok na Instagrame s touto fotografiou a popisom: "Postúpilo veľké mužstvo". Čo mohlo prispieť k nafúknutiu celej veci. Hráčov agent však pokračoval v obhajobe Alejandra: "Všimnite si, že tieto príspevky zverejnil až po tom, ako sa o tom rozprúdila diskusia. Keďže sa ľudia chceli týmto spôsobom zabaviť, dal im niečo, čo mohli použiť. Tieto príspevky boli výsledkom toho, o čom sa už diskutovalo. Dokonca mu jeden hráč Barcelony poslal správu s otázkou, prečo urobil toto gesto."

Quique de Lucas dostal aj otázku, či si vie predstaviť, že by jeho klient hral za Real Madrid alebo FC Barcelona: "Myslím si, že by sa viac hodil do Realu kvôli svojmu štýlu hry. Real má teraz na týchto postoch najlepších mladých hráčov na svete, Rodriga a Viníciusa. Uvidíme, či Real uzavrie zmluvy s hráčmi ako Håland a Mbappe. Ak by United povedali, že ho už nechcú, alebo by prišiel klub, ktorý by zaplatil za jeho prestup, myslím si, že Real by bol tímom, ktorý by najlepšie vyhovoval jeho štýlu hry."

Znejú vám vysvetlenia bývalého hráča Españolu vierohodne? Nespochybniteľná zostáva Pedriho úroveň, ktorý sa počas celej tejto situácie nezapojil do žiadnej diskusie týkajúcej sa Garnachovho gesta. Záložník opäť ukázal, že to má v hlave dobre poukladané a sústredí sa na futbal a nie na hlúposti na internete.

zdroj: relevo
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2023-05-17 08:41:26
Man united vypadol zo sevilou nie city
jirkam Premium
2023-05-17 08:55:13
Navzdory tomu,že City "vypadly",hrajou dnes s Realem semifinale