Robert Lewandowski sa v rozhovore pre Interia vyjadril k videu so Sergim Robertom a Alejandrom Baldem, v ktorom hráči FC Barcelona ďakujú ruským fanúšikom za podporu. Poľský útočník tvrdí, že Barcelona má v úmysle v tejto veci konať.

"O videu som sa dozvedel po čase a mierne povedané, veľmi ma to prekvapilo. Pýtal som sa na to v klube a viem, že nešlo o oficiálne stanovisko, len o vyhlásenie počas stretnutia s médiami, ktoré vlastnia vysielacie práva na La Ligu. V takýchto situáciách často ani neviete, s kým hovoríte. To, samozrejme, nie je ospravedlnenie, pretože sa zjavne niečo neošetrilo a v dôsledku toho to vyšlo veľmi zle. Zároveň, pokiaľ viem, klub mieni v reakcii na túto situáciu podniknúť nejaké kroky," povedal Robert Lewandowski v rozhovore so Sebastianom Staszewskim pre portál Intera.

Predtým video na sociálnych sieťach kritizovali dva najväčšie ukrajinské kluby - Šachtar Doneck a Dynamo Kyjev, pričom Šachtar dokonca vyzval samotného Lewandowskeho na reakciu:

"Kým naša armáda absolvuje rehabilitačný kurz v Barcelone, hráči FC Barcelona Sergi Roberto a Alejandro Balde nahrávajú videoposolstvo fanúšikom z krajiny, ktorá zabíja Ukrajincov, zabíja deti a teraz ničí naše mestá."

"Považujete takúto situáciu za normálnu, Robert Lewandowski? Ako kapitán poľského národného tímu, krajiny, ktorá Ukrajine veľmi pomáha, musíte chápať rozsah tragédie a absurditu takéhoto činu."

"Úprimne odporúčame hráčom FC Barcelona, aby sa priblížili ruským fanúšikom a prihlásili sa na ruský šampionát."

zdroj: interia
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

11 komentáre
2023-05-21 20:12:12
OMG :)) Klauni zo Sachtaru a Dynama :)
2023-05-21 20:13:20
Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.