Katalánsky denník Sport informuje o vývoji v záležitosti týkajúcej sa možného transferu Yannicka Carrasca na Camp Nou.

Carrasco má veľkú šancu stať sa jednou z prvých posíl FC Barcelona. Klub sa už rozhodol získať krídelníka Atlética a Mateu Alemany urýchlil rokovania, aby sa čo najskôr dospelo k dohode. Atlético však veci neuľahčuje a je presvedčené, že Belgičan sa objaví na turné v Spojených štátoch.

Barça pracuje na znížení ceny Carrasca (približne 18 miliónov eur) - v športovom riaditeľstve sú presvedčení, že suma je privysoká. Vedia, že Atléti majú záujem o viacerých hráčov Blaugranas a na druhej strane, že futbalista trvá na svojom a odíde len do katalánskej metropoly. Madridčania už ani nedúfajú, že by prijali niektorú z ponúk z Premier League, takže skôr či neskôr sa budú musieť s Barçou dohodnúť. S krídelníkom sa v Simeoneho projekte na budúcu sezónu nepočíta.

Mateu Alemany pracuje na dvoch možnostiach: prestup za menej ako 10 miliónov eur alebo hráčska výmena. Cieľom je zbaviť sa Sergiña Desta, kvôli potrebe Los Rojiblancos priviesť pravého obrancu, ale Atléti uprednostňujú dve samostatné operácie. Okrem toho je na Metropolitano záujem o Ferrana Torresa (Barça si ho cení na približne 40 miliónov eur) a Lengleta, ale rokovania o predaji druhého menovaného do Tottenhamu sú už v pokročilom štádiu.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-05-22 09:12:53
Co by bylo s Carrascem, ať si toho pro nás totálně zbytečného a starého hráče strčí s prominutím někam a pak by se Barceloně měla dívat po pořádném levém křídelníkovi.
2023-05-22 09:18:29
Nepochopiteľný prestup