Hráči Barcelony Alejandro Balde a Sergi Roberto pozdravili ruských fanúšikov, čo kritizovali dva najväčšie ukrajinské kluby Šachtar Doneck a Dynamo Kyjev. Ako agentúru EFE informovali klubové zdroje, obaja to urobili "úplne nevinne" na podujatí organizovanom La Ligou.

Podľa Barcelony La Liga pravidelne organizuje pre svoje tímy deň stretnutí so zahraničnými médiami, ktoré majú práva na zápasy. Pozdrav ruských fanúšikov zo strany Sergiho Roberta a Alejandra Baldeho zaznamenali práve počas jedného z takýchto dní na štadióne pomenovanom po Johanovi Cruyffovi.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Hráči sa stretli s viacerými médiami vrátane spoločnosti Okko Sports, ktorá využíva práva na La Ligu v Rusku. Na konci dňa Okko Sports "preskočila scenár" a požiadala Sergiho Roberta a Baldeho o povolenie nahrať krátke video, v ktorom mali obaja pozdraviť ruských fanúšikov, ktorí sledujú španielsku súťaž.

Podľa Barçy ide o "nevinný čin hráčov, keď boli všetky filtre preskočené tým, že nepožiadali La Ligu, organizátora podujatia, o povolenie nahrať uvedené video, ktoré trvalo len 14 sekúnd".

zdroj: sport.es EFE
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
jirkam Premium
2023-05-23 00:45:53
Je to skandal
2023-05-23 09:29:19
Més que un club 😅