6. júna odohrá Barcelona priateľský zápas v Tokiu proti Vissel Kobe. Bude to jeden z Iniestových posledných zápasov za japonský klub po tom, čo v uplynulých hodinách oznámil svoj odchod. Podľa katalánskeho denníka Sport existuje možnosť, že legenda FC Barcelona odohrá jeden polčas vo farbách svojho bývalého klubu.

Rozhovory na túto tému sa začali po tom, čo Iniesta v júli oznámil, že má v úmysle ukončiť spoluprácu s Vissel Kobe. Takéto vystúpenie Andrésa v drese Barçy by bolo nepochybne pekným gestom od jeho súčasného klubu a fanúšikovia Barcelony by svojho bývalého kapitána veľmi radi videli späť v drese Blaugranas.

Mundo Deportivo medzitým informuje, že Don Andrés má ponuky zo Saudskej Arábie aj Interu Miami. Zhodou okolností ide o tie isté destinácie, o ktorých uvažujú jeho bývalí spoluhráči z Barcelony Busquets, Alba a Messi. Príležitosť opäť si zahrať so svojimi priateľmi bude pre Iniestu pravdepodobne ďalším faktorom a fanúšikovia z celého sveta by mohli týchto hráčov opäť vidieť v jednom tíme. Marketingová hodnota takéhoto tímu by od začiatku vystrelila nahor a to je jeden z argumentov, prečo by takáto operácia mohla byť pre majiteľov zúčastnených klubov veľmi lákavá.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-05-25 19:37:07
... snáď sa mi podarí, byť tam... Bol som na jeho rozlúčke.
2023-05-25 19:37:30
Podľa mňa by ich dokázali zaplatiť jedine Arabi.