Katalánske denníky Mundo Deportivo aj Sport uverejnili v rovnakom čase takmer identické informácie o budúcnosti Lea Messiho, čo môže v skutočnosti naznačovať, že ide o správu od Jorgeho Messiho. Podľa katalánskych médií sa Argentínčan rozhodne v najbližších dňoch.

Podľa Mundo Deportivo sa rozhodnutie Lea Messiho o jeho budúcnosti blíži. Podľa denníka sa chce Argentínčan rozhodnúť o svojej budúcnosti v priebehu niekoľkých dní, teraz, keď sa sezóna blíži ku koncu a on už vyhral ligu s PSG. Či toto rozhodnutie oznámi alebo nie, je iná vec, ale o tom, kde bude hrať, sa rozhodne vo veľmi krátkom čase.

Mundo Deportivo uvádza, že v súčasnosti má argentínsky hráč niekoľko ponúk, vrátane jednej od saudskoarabského Al-Hilal a ďalších klubov, ktoré mu v posledných hodinách poslali ponuky. Medzi týmito ponukami nemá Argentínčan tú očakávanú od FC Barcelona, pretože podľa ľudí, ktorí ho poznajú, táto ponuka formálne neexistuje, pretože okrem iného Barça stále čaká na schválenie finančného plánu La Ligy.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Sport dodáva, že nejde o to, či Leo Messi chce alebo nechce čakať na Blaugranas. Hráč si nie je istý, či Barça môže konečne predložiť ponuku teraz alebo dokonca 31. augusta. Závisí to od viacerých okolností a momentálne sa zdá, že neexistuje žiadna záruka, že ponuka z FC Barcelona príde. Gerard Romero ubezpečuje, že to vyzerá na komunikáciu zo strany tímu Lea Messiho, možno v reakcii na dnešné slová Xaviho, ktorý uviedol, že teraz všetko závisí od rozhodnutia Argentínčana.

Fernando Polo, autor správy pre Mundo Deportivo, dodal: "Messi sa chce rozhodnúť o svojej budúcnosti teraz, čoskoro, rozhodnutie je na spadnutie. Má ponuky z Al-Hilal a iných klubov a zatiaľ neuvažuje o Barçe ako o jednej z možností. Je si vedomý záujmu Laportu a Xaviho, ale návrat do Barçy nepovažuje za "hmatateľnú" možnosť. Argentínčan už nechce ďalej čakať."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
mito669 Premium
2023-05-29 21:22:57
Konečne nech sa vyjadrí aby sme to tu nečítali x správ a x verzii ďalšie 3 mesiace
2023-05-29 21:32:39
Suhlasim s mito669. Mame na robote kopu veci a cim rychlejsie sa toto skonci, tym rychlejsie sa mozme sustredit na hracov ktori tu budu hrat viac ako 2 roky.