V posledných týždňoch sa v médiách špekuluje o budúcnosti Julesa Koundého. Francúz bol dokonca údajne otvorený odchodu z Barcelony. Všetko však nasvedčuje tomu, že obranca v klube zostane, čo potvrdil aj samotný hráč.

Koundé bol včera vo Francúzsku na basketbalovom zápase, počas ktorého sa ho novinár z BeIN Sports opýtal na jeho budúcnosť. Obranca neváhal a odpovedal: "Samozrejme, že zostávam v Barcelone," čím by sa mali ukončiť všetky doterajšie špekulácie. Koundé už pred niekoľkými dňami na Twitteri napísal, že o odchod nepožiadal, a preto nikam neodchádza. Aj Xavi bol presvedčený, že so svojím zverencom nemá žiadny problém, najmä keď ubezpečil, že s ním mal dôležitý rozhovor.

Javier Miguel z madridského denníka AS sa domnieva, že trénerov rozhovor s Koundém bol zásadný. Novinár dokonca dodáva, že Francúz už nebude hrať ako krajný obranca, s výnimkou určitých momentov, ako to bolo v prípade Ronalda Arauja. Mohlo by to predznamenávať príchod nejakého krajného obrancu Barcelonou?

Včera sa objavili špekulácie týkajúce sa João Cancela a Benjamina Pavarda. Prvého menovaného však bude veľmi ťažké podpísať z Manchestru City. Už v januári The Citizens namietali proti hosťovaniu Portugalčana v Barcelone a rozhodli sa ho poslať do Bayernu, čo potvrdil aj samotný Xavi. Na druhej strane, Pavardova situácia je podobná ako Koundého - oveľa radšej hrá v strede obrany. V tomto rozhodnutí je pravdepodobne ešte odhodlanejší ako obranca Barcelony.

zdroj: BeIN Sports
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-05-31 08:14:48
"Francúz bol dokonca údajne otvorený odchodu z Barcelony" - novinarske spekulacie a vymysly ktore vydavaju za pravdu :DDD
2023-05-31 08:50:23
40 mega za Cancela nie je veľa keby sa to rozložilo na splátky, alebo ktovie možno by prijali aj hosťovanie s povinnou kúpou o rok za 40-50 mega. Tých variácii je dosť a s City máme dobré vzťahy vďaka Pepovi a Begiristainovi so Sorianom v športovom oddelení.

Pavard, Foyth by ani za ideálnych podmienok nestáli menej ako 40 mega, tak keď si toľko nemôžu dovoliť dať za RB, tak potom prečo sa nepresunúť na lacnejšiu možnosť ako Arnau Martinez za 20 mega.