Barcelona pokračuje v škrtoch, aby si v čase hospodárskych ťažkostí ešte viac utiahla opasok. Po zrušení televízie BarçaTV, ktorá prestane fungovať 30. júna, a prepustení niektorých riaditeľov v oblasti komunikácie boli ukončené zmluvy s 13 zamestnancami v rôznych oblastiach, medzi ktorými je aj jedno zvučné meno.

Ide o Lluísa Ventea, inšpektora Mossos, ktorý bol ako jeden z hlavných bezpečnostných pracovníkov zodpovedný za riadenie operácií počas rizikových zápasov. Ako informoval katalánsky denník Mundo Deportivo, Venteo pred rokom vystúpil, aby na tlačovej konferencii vysvetlil výsledky vyšetrovania zápasu Európskej ligy proti Eintrachtu.

Klub sa rozhodol prepustiť aj zamestnancov z ďalších oblastí: piatich z obchodného oddelenia, troch z komunikačného oddelenia, dvoch z oddelenia informačných technológií a digitálnej transformácie a jednu z oddelenia dodržiavania predpisov, Mireiu Simonu, ktorá sa stala riaditeľkou tejto oblasti po tom, ako vedenie Josepa Mariu Bartomeua prepustilo Noeliu Romero, ktorá v lete 2020 spustila interný audit na vyšetrovanie Barçagate.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.