Javi Miguel z madridského denníka AS, ktorý je známy veľmi dobrými kontaktmi ľudí z prostredia FC Barcelona, priblížil situáciu Ansu Fatiho a Ferrana Torresa, teda dvoch útočníkov Blaugranas, ktorých chce klub počas leta predať.

Podľa novinára boli rázne vyjadrenia futbalistovho otca trefou do čierneho, keďže 20-ročný hráč nechcel klub opustiť a nemal v rukách toľko ponúk. Na druhej strane, Barcelona mu otvorila dvere k odchodu v snahe vyriešiť jeho situáciu, pričom mala na zreteli aj svoju finančnú situáciu. Podľa Miguela Barça Fatiho z klubu netlačí, ale požiada ho, aby zmenil prostredie.

Očakáva sa, že Xavi ho presvedčí, pretože útočníkovi nemôže zaručiť minúty. Fati zostáva vo svojom rozhodnutí osamotený, keďže za hráčov odchod je už aj Jorge Mendes, ktorý mu ponúka prestup do Wolverhamptonu, s čím 20-ročný hráč nie je úplne spokojný. Uvidíme, či si futbalista bude stáť za svojím rozhodnutím. Zaujímavosťou je, že podľa informácií katalánskeho denníka Sport je Fati na predbežnom zozname hráčov povolaných do španielskej reprezentácie a je možné, že pôjde na najbližší zraz.

V prípade Ferrana Torresa Miguel uvádza, že tréneri sú s jeho prácou spokojní, ale celkové hodnotenie futbalistu je príliš nízke. Útočníkovi vraj chýba sebadôvera v jeho hru a zaťažuje ho zodpovednosť, ktorá je spojená s tým, že oblieka dres Blaugranas. Podľa týchto správ rozchod s jeho priateľkou Sirou neprispeje k zlepšeniu hráčovho psychického stavu. Klub verí, že zmena prostredia pre Torresa bude najlepším riešením pre všetky strany, aj keď je jasné, že Barcelona vykáže stratu, nakoľko ho kúpila za 55 miliónov eur a za toľko ho určite nepredá.

zdroj: as.com sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-06-02 08:03:39
Náš preceda má 11, 12 alebo už len pánbohviekoľko priateliek a na plagáty vycapil svoju usmievavú hlavu vyzerajúc v pohodičke. Ferran by mal navštíviť grémium a tam by mu Boris vysvetlil ako na to. Uvádza že nemení hru, možno to je to tajomstvo.🫅
2023-06-02 09:24:29
Fatimu by som dal ešte šancu ma 20r a to hlavne nemáme ľavé krídlo predať by mali Ferran Alonsa Garciu Kessieho Az Abde +Dest Lenglet Umtiti a Kessieho predať len vtedy keď príde Gundo alebo niekto iny