Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Náš preceda má 11, 12 alebo už len pánbohviekoľko priateliek a na plagáty vycapil svoju usmievavú hlavu vyzerajúc v pohodičke. Ferran by mal navštíviť grémium a tam by mu Boris vysvetlil ako na to. Uvádza že nemení hru, možno to je to tajomstvo.🫅
Fatimu by som dal ešte šancu ma 20r a to hlavne nemáme ľavé krídlo predať by mali Ferran Alonsa Garciu Kessieho Az Abde +Dest Lenglet Umtiti a Kessieho predať len vtedy keď príde Gundo alebo niekto iny
Prodat oba dva, aspoň podle mě. Ferran hlavně kvůli psychice, asi to bude druhý Andre Gomez, s tím už moc neuděláš, není to špatný hráč ale velkokluby a jejich tlaky na úspěch ho můžou i zničit. Fatiho bych prodal bo má 20 let a od toho zranění běhá tak na 60 procent co před, podle mě se vědomě šetří. Navíc těd se stahuje úplně do stejných pozic jako Lewa, několikrát jsem si všiml během zápasu že je z něho Lewa totálně vytočenej bo stáli vedle sebe😄😄😄. Ale důvodem není toto ale podle mě se už asi nevrátí do Fatiho před zraněním má to už v hlavě co se stalo a co s může zase stát……
55 milionů za Torresa byl naprostej úlet ! Nebo nějakej tunel ….
Fati má menej minút na gól ako Raphinha - 226 vs 289, naviac sa pekne rozbehol, keď dal v jednom zápase skoro tretinu gólov Raphinhu v sezóne: 2 vs 7. Určite by som ho teda nedával preč. Radšej Raphinhu a, samozrejme, Torrésa.