Real Madrid oficiálne oznámil odchod troch ofenzívnych hráčov z klubu po skončení sezóny. Eden Hazard, Marco Asensio a Mariano Díaz si budú musieť hľadať nové tímy.

Klub z hlavného mesta Španielska sa lúči s hráčmi, ktorí boli v posledných sezónach väčšinou len náhradníci (Asensio) alebo mali v tíme okrajovú, nechceme povedať takmer žiadnu úlohu (Hazard a Mariano). Dá sa však očakávať, že odveký rival Barcelony sa v letnom prestupovom období pokúsi výrazne posilniť útočnú formáciu, najmä vzhľadom na vek a neistú budúcnosť Karima Benzemu. Francúza, podobne ako napríklad Lea Messiho, lákajú na astronomickú ponuku zo Saudskej Arábie.

Ak budeme trochu zlomyseľní, môžeme povedať, že Edenovi Hazardovi sa podarilo dosiahnuť niečo neuveriteľné, čo v nasledujúcich rokoch nebude ľahké prekonať. Belgičan napriek tomu, že do Madridu prišiel ako hviezda za viac ako 100 miliónov eur, počas štyroch rokov pôsobenia v Reale nenastúpil ani na jedno oficiálne El Clásico.

zdroj: realmadrid.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-06-04 09:12:41
A čo my máme spoločné s týmto článkom o hráčoch Realu? 🤔
2023-06-04 17:51:29
celkom by som to nezrovnával s Barcou. Bohužiaľ, Barca mala ešte oveľa horšie nákupy. Couti, Griezi, Pjanič, a nakoniec aj Demba bol mimoriadne drahý nákup... V troch prípadoch vysoko nad 100 mega