presne tak. Hazarda s tym jeho platom by sa len tak nezbavili. urcite mu vyplatili vacsiu cast sumy, ktoru by mu aj tak dali.
a porovnavat Hazarda a Fatiho je pekne mimo. Fati je mlady 20 rocny hrac, pred sezonou nikto neuvazoval o jeho predaji. ked ho budu v klube chciet predat, tak ho predaju. nejake rozviazanie kontraktu neni moznost ani u Fatiho ani u Torresa, tak sa zamysli pred tym nez budes pisat tieto zbytocne a hlupe hejterske komenty
p.s. Hazarda sa snazili zbavit dlhsie a urcite si kazdy pamata ako sa nevedeli zbavit Balea, ktory viac hral golf ako za real a bral tam neuveritene miliony
jano suhlas. Hazard bol ked ho kupovali najlepsi hrac po Messim a Ronaldovi. absolutna hviezda premier league v najlepsom veku. 100 mega co za neho dali bola dobra suma pre real. vsetci vieme ako to dopadlo. extremna smola pre real.
To len Barca vždy cíti krivdu a nespravodlivosť... viď Real, mali prisavnikov ako Bale, Hazard, Mariano, ktorý vedeli že hrať nebudú ale chceli dodržať zmluvu a nerobilo sa okolo toho toľko bububu ako v Barcelone.
Zmluva je zmluva q bodka. Bale si hral 3 roky golf, v lige zranený q v repre Top hráč a nik ho nehnal vydlami. Proste sa pochopilo, že to dosrali a hold treba dodržať zmluvu. To len tu sú hráči vinný za to že priali plat aký im bol ponúknutý. Prístupovú politiku majú super.
Ramos Ronaldo, Casilias legenda klubu ale odtiaľ potiaľ inak papa...
roman4 ako tu už bolo spomenuté dvojici Asensio, Mariano skončila zmluva a nedostali ponuku na predĺženie a Hazard mal rok do konca zmluvy a dajak sa s ním vedenie Realu dohodlo (pravdepodobne mu vyplatia časť peňazí).
Naproti tomu dvojica Fati, Ferran má zmluvy do roku 2027.
Tak tak aj Bezmena končí . Majú tam okrem toho mladého Álvara niekoho na hrot ?? Iného som si nevšimol a tak sa bude nakupovať vo veľkom . Alebo žeby tam začal hrať Rodrygo ? .
Ešte čakám kedy Kroos a Modrič povedia dosť, ale to sa tak skoro nestane. Oni sú základ hry RM ich veľmi ťažko nahradia . Ich štýl hry myslím
Po týchto odchodoch (Benzema, Asensio, Hazard, Mariano) zostane Realu v útoku iba Vinicius, Rodrygo a mladý Álvaro. Prípadne na krídlo ešte Vázquez ale ten už viac hrá PO ako krídlo.
Modric a Kroos majú dohodu že ostávajú , ak už nepredĺžili.Otázka je Ceballos a Nacho .Benzema konci tak sa uvidí či bude náhrada alebo Perez bude čakať na jedného z dvojice Mbappe-Haaland,keďže Mbappe sa vyjadril že odohrá len jednu sezónu v PSG a Haaland má mat výkupnú klauzulu další rok.Má tam prísť aj Endrick ale ten bude asi potrebovať čas.
Lubenican-s tým moc nesúhlasím že sa nedá Kroos a Modric nahradiť . Camavinga podáva super výkony ,je tam Valverde aj Tchoumeni,má prísť Bellingham.
Už tuto sezónu bolo vidiet že ta záloha hrala často lepšie omladení ako v dvojici Kroos-Modric kde pri pressingu ta záloha nemala dinamiku a bola pomalá.Skôr ostávajú aby sa od nich mladsi učili ,skúsenosť
Lubenican ako vravis. real bude nakupovat o zivot. treba im hrot a Modric a Kroos akokolvek su dobri uz maju vek a treba ich nahradit. maju mladych zaloznikov, ale ci uz budu stavat na nich, alebo budu kupovat, caka ich doba budovania kadru, co my barcelonski fanusici za posledne sezony vieme, ake tazke to je
celkom by som to nezrovnával s Barcou. Bohužiaľ, Barca mala ešte oveľa horšie nákupy. Couti, Griezi, Pjanič, a nakoniec aj Demba bol mimoriadne drahý nákup... V troch prípadoch vysoko nad 100 mega
Aj Real mal zlé nákupy:
Hazard - 115
Jovič - 63
James Rodríguez - 75
Bale - 101
Kaká - 67
+ viacero ďalších (ale vymenoval som iba tých čo stáli nad 50 mil.)
stale tam nevidim preblaf ako coutinho za 120 + bonusy alebo tragedi ako yeri mina a dalsich 10 priemerakov ktory nikdy na barcelonu nemali ani mat nebudu real sa aspon siel po svetovych menach barcelona tragedoch ako dougles
Nechce sa mi vyhľadávať všetky prestupy Realu a Barcy a rozmýšľať nad tým či bol daný prestup dobrý alebo nie, aby som ti mohol povedať kto vyhodil viac peňazí. Ale určite sa nedá tvrdiť, že by Barca nakupovala oveľa horšie ako Real. Akurát u nás veľmi svietia tie tri prestupy nad 100 (Dembele, Coutinho, Griezmann) z ktorých ani jeden nevyšiel.
A samozrejme v prípade Realu je veľkým zlyhaním éra Galácticos.
Mimochodom tebou spomenutý Mina k nám prišiel za 12,4 a o pol roka odišiel za 30,25 mil. Takže jeho by som ako zlý prestup určite nehodnotil.
Sety suhlasim, ze aj real mal zle nakupy a hlavne s tym, ze kupit hraca, ktory zapadne a poda vykon hodny sumy za ktoru bol kupeny je velmi tazke pre hociktory velkoklub, ale Balea by som ani nahodou nepovazoval za zly prestup. ten hrac im dal naozaj vela, aj ked vsetci vieme ake boli jeho posledne roky v reale
Ale inak máš pravdu samozrejme.
a porovnavat Hazarda a Fatiho je pekne mimo. Fati je mlady 20 rocny hrac, pred sezonou nikto neuvazoval o jeho predaji. ked ho budu v klube chciet predat, tak ho predaju. nejake rozviazanie kontraktu neni moznost ani u Fatiho ani u Torresa, tak sa zamysli pred tym nez budes pisat tieto zbytocne a hlupe hejterske komenty
p.s. Hazarda sa snazili zbavit dlhsie a urcite si kazdy pamata ako sa nevedeli zbavit Balea, ktory viac hral golf ako za real a bral tam neuveritene miliony
Zmluva je zmluva q bodka. Bale si hral 3 roky golf, v lige zranený q v repre Top hráč a nik ho nehnal vydlami. Proste sa pochopilo, že to dosrali a hold treba dodržať zmluvu. To len tu sú hráči vinný za to že priali plat aký im bol ponúknutý. Prístupovú politiku majú super.
Ramos Ronaldo, Casilias legenda klubu ale odtiaľ potiaľ inak papa...
Naproti tomu dvojica Fati, Ferran má zmluvy do roku 2027.
Ešte čakám kedy Kroos a Modrič povedia dosť, ale to sa tak skoro nestane. Oni sú základ hry RM ich veľmi ťažko nahradia . Ich štýl hry myslím
Lubenican-s tým moc nesúhlasím že sa nedá Kroos a Modric nahradiť . Camavinga podáva super výkony ,je tam Valverde aj Tchoumeni,má prísť Bellingham.
Už tuto sezónu bolo vidiet že ta záloha hrala často lepšie omladení ako v dvojici Kroos-Modric kde pri pressingu ta záloha nemala dinamiku a bola pomalá.Skôr ostávajú aby sa od nich mladsi učili ,skúsenosť
Hazard - 115
Jovič - 63
James Rodríguez - 75
Bale - 101
Kaká - 67
+ viacero ďalších (ale vymenoval som iba tých čo stáli nad 50 mil.)
A samozrejme v prípade Realu je veľkým zlyhaním éra Galácticos.
Mimochodom tebou spomenutý Mina k nám prišiel za 12,4 a o pol roka odišiel za 30,25 mil. Takže jeho by som ako zlý prestup určite nehodnotil.