Barcelona dnes dostala zelenú od La Ligy v súvislosti s plánom udržateľnosti a návrat Messiho na Camp Nou je tak reálny. Navyše, dnes okolo obedu sa Jorge Messi stretol s Joanom Laportom v jeho dome a potvrdil, že Leo sa chce vrátiť na Camp Nou!

Barcelonu teraz čaká nutnosť vyriešiť predaj hráčov, možno v menšom objeme, ako sa očakávalo, ale aj tak čaká športové riaditeľstvo veľa práce, ak chce vytvoriť "priestor" pre plat Lea Messiho vo výške 25 miliónov eur. Argentínčan sa veľmi túži vrátiť, ale obáva sa, že jeho registrácia nemusí byť uskutočniteľná.

Správy, ktoré sa k nemu dostali, sú však dobré. Úsporné opatrenia Barcelony sú na dobrej ceste a možnosť ušetriť dostatok peňazí na jeho návrat je oveľa bližšie, ako sa pôvodne predpokladalo. Matteo Moretto upozorňuje, že kľúčový by mohol byť predaj Ansu Fatiho. Gerard Romero na druhej strane tvrdí, že pravdepodobnejší je odchod Ferrana Torresa, než Ansu Fatiho.

Medzičasom sa konalo stretnutie Jorgeho Messiho s Joanom Laportom, ktoré prebehlo v dome prezidenta FC Barcelona. Messiho otca obkľúčili novinári na ceste zo stretnutia. Jorge Messi k téme uviedol jasne: "Leo sa chce vrátiť do Barcelony a ja by som ho veľmi rád videl späť v Barcelone. Existuje takáto možnosť. Budúcnosť sa dozviete čoskoro." Gerard Romero doplnil, že Laporta spolu s Jorge Messim volali priamo predstaviteľom La Ligy. Messiho otec chcel vedieť všetky podrobnosti týkajúce sa schválenia plánu udržateľnosti.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2023-06-05 14:57:09
Neviem prečo ponúkajú Messimu 25m netvrdím ze je to málo a ani moc keby ponúkli 15m + bonusi aby nebol problém z registráciou
2023-06-05 15:22:10
25 hrubeho