Telenovela s Leom Messim v hlavnej úlohe unavuje nielen Messiho, ale aj futbalových fanúšikov. Novinári sa počas celého včerajšieho dňa (a prakticky počas posledných mesiacov) predháňali v tom, kto z nich ponúkne nejakú 'zaručenú novinku' týkajúcu sa Messiho ďalšej budúcnosti.

Z toho, čo nám médiá predostreli, Messi mal zaručene predĺžiť kontrakt v Parku Princov. Nakoniec však Paris Saint-Germain pred pár dňami oficiálne potvrdil, že Messi v klube skončí. To by sme teda mali. Kam však prestúpi? Novinári mali jasno - určite do Barcelony. Tento stav však včera platil len z rána. Následne vyhrával Al-Hilal zo Saudskej Arábie. Ale opäť len pár hodín. Pretože Messi vraj pozastavil rokovania.

Následne sme sa približne po 14:00 dozvedeli, že s Messim rokoval aj Xavier Asensi, jeden z riaditeľov Inter Miamu. A čuduj sa svete, večer už médiá písali, že Messi má najbližšie k prestupu práve do USA. Novinári doplnili, že Antonella chce do USA, Messi túži po návrate do Barcelony a Messiho otec Jorge zas uprednostňuje Saudskú Arábiu. Tak, a čo teraz...

Dnes začína nový deň a médiá zahlcujú priestor ďalším množstvom 'zaručených' správ. Z nich sa dozvedáme, že Messi je už unavený z čakania na Barcelonu a chce sa rozhodnúť dnes alebo zajtra. Na Barcelonu čakať nebude, pretože tá potrebuje čas na to, aby predala hráčov. Plán udržateľnosti má zo strany La Ligy zelenú a teda Katalánci môžu Messimu povedať, že si jeho kúpu vedia dovoliť. Nemôžu mu v každom prípade na 100% potvrdiť, že ho aj zaregistrujú, pretože prv je potrebné predať niektorých hráčov zo súčasného kádra. A hoci Blaugranas na tom pracujú, potrebujú niekoľko týždňov na realizáciu tohto cieľa.

Nechajme sa však prekvapiť, aké senzačné informácie nám páni novinári v španielskej športovej tlači predostrú dnes. Tento článok budeme priebežne aktualizovať ;)

 

zdroj: španielske médiá forcabarca.sk
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2023-06-07 07:53:16
Tak jeho tatko može tak.... je to len na ňom a jeho manželke ;-)
2023-06-07 07:54:26
Messi chce "domov",
Manželka chce "americký sen",
Tatko "arabské peniaze"...

Tak toto je zamotanejšie ako "Skrytá vášeň", človeče.

No nič... o 9:00 sa v mnohých centrálach všeliakých dennikov a bulvárov začínajú meetings, kde teamleader znova rozdelí "úlohy" a ktoré "zaručené" správy o Messim ma kto napísať.

#IdzeNejdze!