Messi chce "domov",
Manželka chce "americký sen",
Tatko "arabské peniaze"...
Tak toto je zamotanejšie ako "Skrytá vášeň", človeče.
No nič... o 9:00 sa v mnohých centrálach všeliakých dennikov a bulvárov začínajú meetings, kde teamleader znova rozdelí "úlohy" a ktoré "zaručené" správy o Messim ma kto napísať.
Už sme z toho otravení a zbytočne nás tu len motajú,už má to vycerpava. Hraju pre nás a robia si z nás dobrý deň. Už nech ide kdekolvek, len nech to skončí. Začína ma to tu cele srať. Na čo sú dobré drísty typu, chral by aj zadarmo, keď na druhý deň to aj tak neplatí.
Ako vravi specterharvey... To media a bulvar si z nas robia dobry den. Nie samotny "produkt" (hrac). Zijeme v globalizovanom svete, kde sa kazdy zenie za ziskom. A aj bulvarne denniky musia z niecoho zit. V ich pripade sa predbiehaju, kto napise najviac bombasticky titulok... A bohuzial, takym ako ty romandinho, ktory si precitaju IBA ten titulok, to sposobuje zmatok (neber to ako urazku :) )
Napr. ako rychlo sme zabudli na vyjadrenie Jorgeho Messiho, ktory jasne povedal, ze Messiho tuzba je hrat za Barcelonu... O 3h neskor sa zacali vyplavovat "zarucene info", ako zrazu Jorge chce, aby isiel do Arabie. Ze uz nechce cakat atd atd.
Ak by sa teraz samotny Messi postavil pred mikrofony a povedal napr:
"Ahojte, chcem sa vratit do Barcelony. Je to klub mojho zivota a tvrdo pracujeme na tom, aby som sa mohol vratit...."
o 3h neskor, by nejaky Gepard Romanko prisiel so "zarucenym updatom", ako mu Messi "posepkal", ze realne chce odist do Arabie, ze ho Laporta zhyptnotizoval, aby to povedal a ine kraviny. A boli by sme opat na zaciatku. A na verejne Messiho vyjadrenie by sa hned zabudlo.
Nojo jenže takových věcech o tužbách už jsme slyšeli všichni dost..a o vysněných klubech a fandění od mala....ale realita je taková že hráči ze dne den mění kluby...dneska je Benzema s Ronaldem v Arábii zejtra možná kanté pozítří pozná Messi...a faktem je že messimu se každý rok skoro zvedal plat to je realita nehrál tu zadrobný...podle mě si to zasloužil... jen řikam že Messi může být stejný jak novinář všichni jdeme za penězma....Barca je stále zaměstnavatel plnej špatných vecí atd jako každá firma a je to nevděčná práce jeden den milovanej druhej den nenáviděnej...nikoho moc nezajimá že deset let jsi byl hvězda tahoun jdi pryč nepotřebujeme tě..to je realita
Ako fanúšikovia BARCELONY by sme si mali uvedomiť že žiaden hráč nieje viac ako klub, príchod messiho iba zničí xaviho tým a posunie nás späť o 2 roky . Visca Barca nie visca messi
Tieto s prepáčením kokotiny nikoho(koho áno sorry) nazaujímajú kde on chodí a čo robí alebo kam ide a kam nie. 10 článkov do týždňa sem zavesíte o tej malej blche a hovno sa aj tak dozvieme . Viem že vám na stánke záleží ale všetky blbosti sem nemusíte vešať. Pripadám si ako keď zapnem TV a všade je politika a Ukrajina(tam sa aspoň niečo deje) .
Manželka chce "americký sen",
Tatko "arabské peniaze"...
Tak toto je zamotanejšie ako "Skrytá vášeň", človeče.
No nič... o 9:00 sa v mnohých centrálach všeliakých dennikov a bulvárov začínajú meetings, kde teamleader znova rozdelí "úlohy" a ktoré "zaručené" správy o Messim ma kto napísať.
#IdzeNejdze!
Napr. ako rychlo sme zabudli na vyjadrenie Jorgeho Messiho, ktory jasne povedal, ze Messiho tuzba je hrat za Barcelonu... O 3h neskor sa zacali vyplavovat "zarucene info", ako zrazu Jorge chce, aby isiel do Arabie. Ze uz nechce cakat atd atd.
Ak by sa teraz samotny Messi postavil pred mikrofony a povedal napr:
"Ahojte, chcem sa vratit do Barcelony. Je to klub mojho zivota a tvrdo pracujeme na tom, aby som sa mohol vratit...."
o 3h neskor, by nejaky Gepard Romanko prisiel so "zarucenym updatom", ako mu Messi "posepkal", ze realne chce odist do Arabie, ze ho Laporta zhyptnotizoval, aby to povedal a ine kraviny. A boli by sme opat na zaciatku. A na verejne Messiho vyjadrenie by sa hned zabudlo.