FC Barcelona zverejnila oficiálne vyhlásenie, v ktorom vyjadrila svoje stanovisko k Leovi Messimu.

Oficiálne vyhlásenie FC Barcelona:


"FC Barcelona želá Lionelovi Messimu veľa šťastia v jeho novej kariére. Joan Laporta aj Jorge Messi sa tiež dohodli, že budú spolupracovať na propagácii veľkej pocty.

V pondelok 5. mája Jorge Messi, otec a zástupca hráča, informoval prezidenta klubu Joana Laportu o rozhodnutí hráča podpísať zmluvu s Interom Miami napriek ponuke Barçy, a to v nadväznosti na túžbu FC Barcelona aj Lionela Messiho vrátiť sa k Blaugranas.

Prezident Laporta chápal a rešpektoval Messiho rozhodnutie súťažiť v súťaži s menšími nárokmi a mimo centra pozornosti a tlaku, ktorému bol v posledných rokoch vystavený.

Joan Laporta aj Jorge Messi sa tiež dohodli, že budú spolupracovať na propagácii veľkej pocty Barçy hráčovi, ktorý bol, je a vždy bude Barçou milovaný."


Gerard Romero zdôrazňuje, že po stretnutí s Joanom Laportom sa Jorge Messi vyjadril k možnosti, že Messi bude hrať za Barcelonu, a okrem iného povedal: "Veríme, že to vyjde." Medzitým sa v tlačovej správe klubu uvádza, že Leov otec už informoval klub o hráčovom rozhodnutí.

zdroj: fcb
foto: twitter

Diskusia

13 komentáre
2023-06-08 07:05:07
som silno sklamany. Nech nezabudnu kupit Carrsasca. toto prestupove obdobie pre mna skoncilo. vidime sa pri prvom zapase barcy
2023-06-08 07:19:25
Ja dúfam že toto leto príde lw dm a RB ....odchod kessie dembele fati a bolo by za mňa fajn leto