Odchod Clementa Lengleta bol jednou z priorít Barcelony počas celého letného prestupového obdobia, ale dokončenie tejto operácie nie je jednoduché. Francúz, ktorý má veľmi vysoký plat, je jedným z hráčov z Bartomeuovej éry, ktorí sú ešte stále v klube po tom, čo im bol ponúknutý šialene vysoký plat.

V poslednom čase sa zdalo, že Katalánci by konečne mohli nájsť cestu k jeho odchodu, keď s ponukou prišiel Al-Nassr. Obranca by klubu priniesol približne 15 miliónov eur a Al-Nassr by bol ochotný splniť aj jeho platové požiadavky.

Lenglet chce v každom prípade čas na prijatie konečného rozhodnutia. Hoci stopér nevylúčil ponuku Al-Nassr, madridský denník Marca uvádza, že Francúz uprednostňuje zotrvanie v Európe a požiadal Barcelonu o trochu viac času na rozhodnutie o svojej budúcnosti. To potvrdzuje predchádzajúce správy, ktoré naznačovali to isté, pričom hráč by rád počkal na ponuky od európskych klubov, než sa nakoniec rozhodne pre Saudskú Arábiu.

Tento krok by mohol byť pre Barcelonu životne dôležitý, keďže klub stále čaká na registráciu niekoľkých ďalších hráčov a jeho cieľom je podpísať Joãa Cancela pred koncom prestupového obdobia, aby dokončil posilnenie tímu na novú sezónu. O stopérovi sa dosť často objavovali aj správy o záujme tímov zo Serie A, ktoré však podľa všetkého chceli získať hráča len na hosťovanie, čo je v súčasnej finančnej situácii Barcelony nerealizovateľné.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-08-16 08:39:56
Ako meme s touto informaciou nalozit ?
2023-08-16 10:27:49
Chcem aby odisiel, no viem pochopit, ze tam nechce ist zit. Aj ja som mohol (nie ako futbalista), no peniaze nepeniaze, odmietol som.